FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

 
 
5.k. MSDL mladší U17, sobota 5.9.2020
1.SC Znojmo-mládež, spolek - Fotbalový club Zlín B  4:5  (3:3)
Branky: 14.Dorňák, 16.Zbránek, 43.Čížek, 72.Navrátil - 61. a 87.Michalík, 5.Pumprla, 30.Průcha, 45.Frolek
ŽK: 82.Dorňák, 84.Šuba - 35.Průcha
Rozhodčí: Roman Fabeš - Marek Horký, Jan Nápravník
Počet diváků: 50

Komentář k zápasu

V prvním poločase padlo šest branek, hned v 8.min. hosté tečovanou střelou 0:1, naši vyrovnali Tomášem Dorňákem stejným způsobem ve 14.min. a v 16.min. proměnil samostatný nájezd Honza Zbranek 2:1, pak hráči Zlína převzali iniciativu a byli lepší kombinačně i v držení míče, branku však dali po rychlém protiútoku ve 30.min 2:2. Ve 43.min. po standartní situaci 3:2 branku vstřelil Ondra Čížek a v poslední minutě opět po protiútoku 3:3.
V druhém poločase došlo k vynucenému střídání na naší straně a soupeř naše mladší dorostence začal přehrávat a po zbytečných ztrátách míčů na polovině hřiště se dostávali do brankových příležitostí a jednu z nich v 61.min. zakončili do prázdné branky 3:4. Opět po standartní situaci v 72.min. Tomáš Navrátil hlavou vstřelil čtvrtou branku. Utkání rozhodla 87.min., když po centru dorazil hostující hráč míč do branky 4:5.

Ohlasy

Karel Bečka, trenér 1.SC Znojmo U17: "Vůbec nejsem spokojen s předvedeným výkonem dnes,vod 30.min. se nám nechtělo běhat, vstřelíme čtyři branky a prohrajeme, to se nesmí stát, děti v přípravce brání svoji branku lépe než dneska my, výkon v obranné fázi byl prostě a jednoduše špatný, ale to se netýká jen obránců, ale celého týmu. Někteří hráči si zřejmě myslí, že se soupeř porazí sám, tak to se dnes těžce spletli a určitě si z tohoto zápasu vezmeme poučení do dalších."

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies