FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

 
 
3.k. MSDL mladší U17, sobota 22.8.2020
1.SC Znojmo-mládež, spolek - SK Hanácká Slavia Kroměříž  5:0  (3:0)
Branky: 2. a 49.Bakaj, 29. a 66.Zbránek, 38.Dorňák
ŽK: 73.Vybíral (ZNO)
Rozhodčí: Marek Horký - Dušan Rehberger, Petr Mayer
Počet diváků: 50

Komentář k zápasu

Za velkého vedra se povedl nástup našich hráčů a střelu Pavla Šuby tečoval Petr Bakaj a bylo to 1:0, pak následovala řada šancí - Bakaj sám na brankáře, Zbránek ze dvou metrů netrefil míč do prázdné branky, Bartoněk nejdříve nastřelil tyčku a za chvíli i břevno. Naštěstí v další šanci se v šestnáctce dobře zorientoval Honza Zbránek a dorazil nepovedenou střelu 2:0, v 36.min vystřídal zraněného Koukala Tomáš Dorňák a hned za dvě minuty střelou ze 22 metrů vstřelil třetí branku.

Druhý poločas začal stejně jako první a hned v úvodu z trestného kopu Petr Bakaj 4:0. Výkon našeho družstva pokračoval ve stejných dimenzích, jen šancí již nebylo tolik. Nicméně po přihrávce Petra Železného dorazil Honza Zbránek přízemní centr do branky - 5:0. Pak se již utkání dohrálo beze změny skóre, protože další samostatný nájezd nebyl proměnen Dorňákem.

Ohlasy

Karel Bečka, trenér 1.SC Znojmo U17: "Povedl se nám vstup do obou poločasů, vstřelili jsme brzy branky a hrálo se nám hned lépe, i v tom horku jsme předváděli docela slušný kombinační fotbal. Uvidíme co přinesou další zápasy, ale budeme chtít pokračovat ve stejných výkonech i dál. Za dnešní výkon si zaslouží pochvalu všichni hráči co byli na hřišti včetně náhradníků."

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies