FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

 
 
2.k. MSDL mladší U17, sobota 15.8.2020
FC Vítkovice 1919 - 1.SC Znojmo-mládež, spolek  0:1  (0:0)
Branky: 81.Železný
ŽK: 39.Surovec, 57.Volný, 86.Hradil - 58.Železný, 69.Valášek, 83.Navrátil
Rozhodčí: Jan Janeček, Vojtěch Kubáček, Jaromír Richtár
1.SC Znojmo-mládež, spolek: Prodělal - Žižka, Navrátil, Valášek, Železný - Vybíral, Šuba, Kozyuk -Dorňák, Bartoňek - Zbránek (64.Nezveda)
Počet diváků: 50

Komentář k zápasu

V první poločase byla hra vyrovnaná, šance našeho družstva se vytvářely po ose Pavel Šuba - Standa Vybíral po pravé straně hřiště, několik úniků jsme nedokázali zakončit vinou nepřesné finální přihrávky, domácí hrozili především ze standartních situací, po jedné z nich míč skončil v brance, ale pro ofsajd nebyl uznán.

Ve druhém poločase naše hra dostala ještě větší rychlost a přesnost a vytvářeli jsme si vyložené šance, ve 100 % šancích Dan Kozyuk trefil břevno, Honza Zbránek netrefil branku a Davidovi Nezvedovi zlikvidoval šanci domácí brankář. Až v 81.minutě proletěl trestný kop Petra Železného do branky domácích a ve zbytku utkání i přes snahu domácích jsme výhru uhájili.

Ohlasy

Karel Bečka, trenér 1.SC Znojmo U17: "Hráči podali po celé utkání zodpovědný výkon a šli za cílem, který si stanovili před utkáním - 3 body z Ostravy a ten se podařilo splnit, v určitých momentech jsem byl spokojený i s předvedenou hrou i kombinacemi v křídelních prostorech, jen koncovka nás trochu trápila, ale celé družstvo šlo za vstřelením branky, dokud jí nedalo a za to zaslouží obrovskou pochvalu. Nyní se musíme soustředit na domácí utkání s Kroměříží a zopakovat hru jako ve Vítkovicích ."

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies