FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

 
 
9.k. MSDL starší U19, neděle 4.10.2020
1.SC Znojmo-mládež, spolek - FK mládeže Vysočina Jihlava  0:4  (0:2)
Branky: 31. a 47.Savi, 9.Fila, 89.Franěk
ŽK: 39.Špalek, 58.Beníček, 76.Kašpárek - 34.Trinh
ČK: 55.Špalek (ZNO) po 2.ŽK
Rozhodčí: Jaroslav Kolář - Karel Mach, Jiří Novák
Počet diváků: 30

Ohlasy

Fr.Havlík, trenér 1.SC Znojmo U19: "Nebudeme chodit kolem horké kaše – výkon nehodný boje o záchranu druhé nejvyšší dorostenecké soutěže. Naše hra neměla parametry jak soubojové, tak herní. Soupeře jsme sice donutili hrát přes nakopávané míče, ale ty jsme si nebyli schopni uhrát. Nedůrazným a pozdním dostupováním jsme nesbírali ani druhé a třetí míče, hráli jsme hluboko, neustále jsme ustupovali, couvali.
Samostatnou kapitolou jsou inkasované góly – doslova žákovské chyby – propadnutý míč přes střed hřiště, druhý gól jsme inkasovali po hlavičce, kdy se útočník prosadil mezi našimi dvěma hráči!! Do poločasu druhého vstoupíme inkasovanou brankou hlavičkou zády k brance po autovém vhazování a špatném postavení našeho brankáře.
Opakujeme neustále stejné chyby – nedostupujeme soupeře včas, obrovské problémy nám dělají dlouhé míče, kdy si nepřečteme hru a pozdě si se soupeřem odcouváme, prohráváme osobní souboje, nesebereme si ani druhé a třetí míče, tudíž nejsme na míči a soupeř má hru.
Ve fázi, kdy už jsme na míči, máme málo pohybu, hráči vůbec nebo pozdě rozbíhají kraje hřiště, ve vápně soupeře jsme v malém počtu hráčů.
Obrovská nespokojenost, kdy výkon žádného hráče neměl potřebné parametry. Kluci hrají o budoucnost mládežnického fotbalu ve Znojmě – z dnešního výkonu jsem ale neskutečně zklamaný!!!
Bojácnost, bázlivost, neochota jít do nekomfortní zóny, inkasovat a rozdávat rány v soubojích, neochota přejít po ztrátě míče okamžitě do základního postavení, aby nás soupeř nepřehrál jednoduchým dlouhým autem či nakopnutým míčem, nekomunikace.
Máme pouhopouhé 3 body – pokud nás výborný soupeř, kterým Jihlava bezesporu je, přehraje fotbalovou kvalitou – ok, to je stav věci. Když nás ale předčí v soubojích, nasazení, ochotě pracovat, obětavosti, pracovitosti a odpovědnosti, tak z toho je mi smutno.
Takhle se o záchranu nehraje…"

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies