FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

 
 
6.k. MSDL starší U19, neděle 13.9.2020
1. SK Prostějov - 1.SC Znojmo-mládež, spolek  4:2  (3:0)
Branky: 3. a 42.(z pen.) Sedláček, 36.Kosek, 80.Gottwald - 48. a 55.Špalek
ŽK: 29.Bačovský - 60.Špalek, 86.Sadílek
Rozhodčí: Michal Křepský - Pavel Pospíšil, Marek Mašek
Počet diváků: 60

Komentář k zápasu

Klíčové okamžiky utkání – v 1.poločase to byly především 2 hrubé chyby našeho brankáře, kdy jsme prostě a jednoduše soupeři doslova darovali 2 laciné branky. Pod tíhou těchto událostí ani hráči v poli nehráli dle našich představ – hra byla pomalá, měli jsme roztažené hřiště, prohrávali jsme souboje, nebyla komunikace. Situace, kdy jsme byli na míči, jsme řešili individuálně. Stejná chyba je ale i zahození 100% brankových příležitostí, kdy zejména Roman Beníček hlavičkou z malého vápna musí uklidit míč do soupeřovy branky.

Poločas druhý byl z herního hlediska a projevu týmu výborný – soupeře jsme 30 minut v podstatě nepustili za půlku, 2x se prosadil Jáchym Špalek. Za stavu 2:3 jsme ale neproměnili penaltu, kdy Tim trefil pouze tyč – naprosto zásadní okamžik, který dostal domácí zpět do hry a nás naopak utlumil.

Ohlasy

Fr.Havlík, trenér 1.SC Znojmo U19: "Kluků je mi líto – místo toho, abychom otočili ztracený zápas z 0:3, tak jsme opět bez bodu. Za vynikající výkon v 2. poločase jsme si body zasloužili, fotbal se ale hraje na góly. A těch my inkasujeme velké množství, navíc se jedná často o branky laciné, tedy takové, které darujete soupeři svojí vlastní chybou. My je naopak nedáváme, alespoň ne v takovém množství, jakému by odpovídal počet vytvořených šancí."

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies