FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

 
 
3.k. MSDL starší U19, sobota 22.8.2020
1.SC Znojmo-mládež, spolek - SK Hanácká Slavia Kroměříž  1:2  (1:1)
Branky: 12.Kohoutek - 7. a 54.Dočkal
ŽK: 34.Kohoutek - 90.Solař
Rozhodčí: Petr Mayer - Dušan Rehberger, Marek Horký
SK Hanácká Slavia Kroměříž:
Počet diváků: 35

Komentář k zápasu

V 10. minutě jsme měli vést 2:0, místo toho jsme soupeři darovali naprosto zbytečnou branku po těžké malé domů a následným namazáním soupeři na gól. Po rychlé akci Milana Stixe se Stanislavem Kohoutkem jsme sice vyrovnali, ale postupem času začínal mít soupeř herně navrch. Navíc se nám zranil Kuba Dvořáček, který svojí rychlostí, důrazem a tahem dělal hru na pravé straně hřiště.

V poločase druhém jsme chtěli zaplnit prostor na naší polovině hřiště a po zisku míče vyrážet do rychlých brejků. Opět jsme ale udělali individuální chybu, kdy jsme v přechodové fázi odevzdali míč, čehož soupeř využil ke vstřelení rozhodující branky. Postupem času jsme stále více otevírali hru, utkání jsme dohrávali na 4 útočníky. V takové fázi hry ale musíme předvést mnohem více důrazu, měli jsme vyhrávat osobní souboje a sbírat mnohem víc odražených míčů – tlaku na protihráče bylo málo.

Ohlasy

Fr.Havlík, trenér 1.SC Znojmo U19: Hned na začátku sezóny prožíváme složité období, kdy máme zraněné a mimo hru 4 hráče základní sestavy (Škuta, Synek, Dvořáček, Kocanda), Tomáš Vocílka je v „A“ týmu. Kluci ale pracují, chtějí – Tim nastoupil den po zubařském zákroku a pod antibiotiky, Adam Polepil se vrátil už 5 týdnů po operaci břicha, Milan Stix hraje pod prášky proti bolesti – o to víc nás trápí a mrzí, že neděláme body, které už nutně potřebujeme!!!

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies