FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

 
 
15.k. MSDD-D st. U18, neděle 10.11.2019
1.SC Znojmo-mládež, spolek - SK Pernštejn Nedvědice  3:0  (2:0)
Branky: 34.Kohout, 44.Pohanka, 50.Kouřil
ŽK: 12.Vaníček (ZNO)
Rozhodčí: Marek Bělák - Dalibor Černý, Dušan Rehberger
Počet diváků: 30

Ohlasy

trenér F.Havlík, 1.SC Znojmo FK: "Do posledního utkání jsme šli posíleni o hráče z U19 a U17, neboť jsme chtěli napravit bodový výpadek z domácího utkání s Kyjovem.
Jsem velmi rád, že jsme toto utkání zvládli za 3 body, protože z konečného výsledku by mohlo plynout, že se jednalo o jednoznačný zápas – opak byl pravdou. V 1. poločase hráli hosté výborný důrazný fotbal, kdy nám velké problémy dělaly souboje o adresné dlouhé míče se silnými ofenzivními hráči soupeře a následný boj o odražené míče. Šance byly na obou stranách – my jsme jich využili více než soupeř.
Ve druhé části jsme se po vstřeleném třetím gólu až moc zklidnili a začali jsme zbytečně přidržovat míč a přehrávat situace, kdy místo kolmé přihrávky přišla klička navíc – hra již nebyla tak plynulá, kombinace vázla. Získané 3 body nám ale dodají klid na práci v zimní přípravě.
Poděkování a uznání patří všem hráčům, co hráli plný počet minut jak v sobotu, tak v neděli."

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies