FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

 
 
13.k. MSDD-D st. U18, neděle 27.10.2019
1.SC Znojmo-mládež, spolek - FK Maraton Pelhřimov  2:2  (0:2)
Branky: 64. a 77.Kouřil - 4.Vopálenský, 40.Vanhasselle
ŽK: 73.Pospíšil, 74.Matušinec, 82.Vrba - 42.Heřmánek, 90.Vanhasselle
Rozhodčí: Ondřej Pelikán - Karel Kříž, Dušan Rehberger
Počet diváků: 70

Ohlasy

trenér F.Havlík, 1.SC Znojmo FK: "Velmi cenný bod v utkání, kdy jsme ještě v 60.minutě prohrávali 0:2 a za stavu 2:2 neproměnil hostující hráč penaltu. Herně naprosto vyrovnané utkání – nám ovšem hlavně v 1.poločase chyběla kvalita v před finální a finální fázi, kdy jsme po zisku míče měli daleko více situací vyřešit kvalitněji, tedy tak, abychom se dostali do koncovky.
Soupeř naopak vyřešil výborně situaci po naší ztrátě míče ve středu hřiště a špatnému postavení našeho krajního záložníka ke vstřelení prvního gólu, druhý gól jsme pak hostujícímu týmu doslova darovali.
Velmi si ale cením toho, že jsme se dokázali vrátit do zápasu - střídající hráči přinesli velké oživení, kluci v obranné trojici a Šimon Sadílek na defenzivním štítu zvládli hru na riziko a Tobias Kouřil svojí produktivitou jako správný kapitán zařídil vyrovnání. Kluci byli odměněni za aktivitu, chuť do hry, bojovnost, ochotu pracovat jeden za druhého."

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies