FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

 
 
9.k. MSDD-D st. U18, neděle 29.9.2019
Městský SK Břeclav oddíl fotbalu, pobočný spolek - 1.SC Znojmo-mládež, spolek  2:3  (2:2)
Branky: 12.Souchop, 30.Kalina - 29., 38. a 87.Kouřil
ŽK: 19.Žůrek, 41.Morong, 43.Kašpárek, 68.Matušinec
Rozhodčí: Michal Gasnárek - Jakub Galář, Václav Ujčík
Počet diváků: 50

Ohlasy

trenér F.Havlík, 1.SC Znojmo FK: "Jedno z klíčových utkání podzimu jsme zvládli díky zlepšenému výkonu v 2. poločasu. V tom prvním jsme začali aktivně, vytvořili jsme si šance, ty jsme ale neproměnili a po hrubé individuální chybě jsme naopak inkasovali laciný gól, který dostal domácí tým do pohody. Zbytkem první části hry jsme se doslova protrápili - prohrávali jsme osobní souboje, v obranné fázi jsme hráče soupeře dostupovali pozdě a nedůrazně, obranná čtveřice nedokázala uhrát dlouhé míče a reagovala pozdě na změny těžiště hry.
Ve druhé části došlo k výraznému zlepšení, konečně jsme byli více na míči než soupeř, měli jsme mezihru. Důrazným a včasným dostupováním jsme získali spoustu míčů, ze kterých jsme chodili do otevřené obrany soupeře – tyto situace jsme ale neřešili s dostatečnou kvalitou – utkání jsme měli rozhodnout daleko dříve!
V hektickém závěru nám velmi pomohl Petr Štancl z U16, který se prosadil v souboji s domácím obráncem a naservíroval Tobimu Kouřilovi míč na hattrick. V nastavení nás ještě podržel Kuba Vrba v bráně a splatil tak týmu svoji chybu z 1. poločasu.
Velmi cenné 3 body!!"

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies