FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

 
 
8.k. MSDD-D st. U18, sobota 21.9.2019
1.SC Znojmo-mládež, spolek - SK Líšeň B  0:4  (0:2)
Branky: 22. a 68. z pen. Hovězák, 41.Otáhal, 90.Broskva
ŽK: 82.Růžička - 82.Foltýn
Rozhodčí: Martin Hudec - Hynek Rodinger, Michal Chaloupka
Počet diváků: 75

Ohlasy

trenér F.Havlík, 1.SC Znojmo FK: "Hodnocení utkání bude stručné a jednoduché – soupeř byl kvalitnější ve všech aspektech hry.
Hostující hráči byli silnější ve hře s míčem i ve hře bez míče. Zaostávali jsme také v rychlosti, důrazu a v pohybu. Tempo hry jsme udrželi pouze 20 minut, pak jsme nedokázali udržet míč delší časový úsek na našich kopačkách – absolutně nám odešla mezihra. Po zisku míče jsme o něj – naší nekvalitou – velice brzy přišli. Hráči soupeře nás výborným napadáním nenechali hrát, my jsme se tedy velice často uchylovali k nákopům, které ale opět sbírali hráči soupeře – prohrávali jsme jak souboje o první míč, tak souboje o odražené míče.
Kvalita v práci s míčem i bez něj, rychlost, důraz – to vše bylo na straně hostujícího týmu, který si zcela po zásluze odvezl 3 body."

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies