FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

 
 
6.k. MSDD-D st. U18, neděle 8.9.2019
1.SC Znojmo-mládež, spolek - FK mládeže Vysočina Jihlava  1:3  (1:1)
Branky: 11.Dvořák - 27. a 57.Savi, 78.Vacek
Rozhodčí: Jan Vařacha - Marek Horký, Michal Reschovský
Počet diváků: 50

Ohlasy

trenér F.Havlík, 1.SC Znojmo FK: "Proti jednoznačnému favoritovi celé soutěže odehráli kluci povedené utkání. Soupeř byl velice silný na míči, otáčel těžiště hry, hráči soupeře se rychlou kombinací snažili dostávat do šancí přes náš obranný blok.
Naše hra vycházela ze zhuštěného středu hřiště, dobře organizované práce v bloku a rychlých protiútocích po zisku míče. Jeden takový jsme po výborné spolupráci Tobiase Kouřila se Samuelem Dvořákem proměnili. Postupem času si hráči soupeře vypracovali velký tlak, ze kterého pramenily šance a soupeř tak skóre otočil.
Přesto bylo až do konce utkání o co hrát, a to mě velice těší. Kluci si dokázali, že fotbal hrát umí. Pokud předvedeme stejně kvalitní výkon i v dalších zápasech, tak se určitě dočkáme i tolik potřebných bodů."

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies