FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

 
 
5.k. MSDD-D st. U18, sobota 31.8.2019
FC Žďas Žďár nad Sázavou - 1.SC Znojmo-mládež, spolek  4:0  (2:0)
Branky: 13. a 86.Viliš, 35.Klouda, 79.Požár
ŽK: 64.Sadílek (ZNO)
Rozhodčí: Marek Švehla - Erik Kocour, Zdeněk Žďánský
Počet diváků: 53

Ohlasy

trenér F.Havlík, 1.SC Znojmo FK: "Výsledek je pro nás krutý. Domácí dali v 1. poločase ze tří šancí 2 góly. Místo toho, abychom se na začátku utkání dostali do vedení a dostali tak domácí tým pod tlak, tak jsme inkasovali branku po standardní situaci z půlky hřiště, kdy jsme si po prohraném souboji před velkým vápnem nechali propadnout míč až k domácímu hráči, který ho uklidil do naší sítě. Poté inkasujeme těsně před přestávkou po zbytečné ztrátě ve středu hřiště.
Děláme individuální chyby, za které nás kvalitnější soupeři nemilosrdně trestají. Sami se naopak na góly neskutečně nadřeme. Postupem času jsme se uchýlili ke hře na 3 stopery a 3 útočníky. Vytvořili jsme si tlak, opět ale bez gólového efektu a před koncem utkání jsme pak ještě inkasovali další branky do otevřené obrany.
Klukům nemohu upřít snahu, bojovnost, chtění, přístup k utkání – to vše je v pořádku. Potřebujeme ale dávat góly a nedělat individuální chyby, ze kterých inkasujeme laciné branky."

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies