FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

 
 
2.k. MSDD-D st. U18, středa 28.8.2019
1.SC Znojmo-mládež, spolek - FC Velké Meziříčí  7:1  (3:1)
Branky: 47., 48. a 69.Kouřil, 22. a 83.Žůrek, 31.Janík, 44.Synek - 42.Švejda
Rozhodčí: Jan Vařacha - Aleš Richter, Marek Horký
Počet diváků: 50

Ohlasy

trenér F.Havlík, 1.SC Znojmo FK: "Výsledkově zvládnuté utkání, z hlediska kvality jsme ale předvedli pouze průměrný výkon.
Do utkání jsme vstoupili s tím, že soupeře budeme vysoko presovat a získávat tak míče co nejblíže soupeřova pokutového území. V 1. poločase jsme ale soupeře zejména ve středu hřiště opakovaně dostoupili pozdě a nedůrazně. Do takto otevřené obrany jsme tak mohli několikrát inkasovat, kdy nám dělala obrovské problémy rychlost soupeřova útočníka.
Do 2. poločasu jsme tak vstoupili se změnami na jednotlivých postech. Hostující tým jsme už do šancí nepouštěli, sami jsme naopak trpělivě navyšovali skóre.
I přes vstřelených 7 gólů chci po hráčích ještě větší důraz a především kvalitu v koncovce, také centrované míče musí být mnohem rychlejší a přesnější, pracovat také musíme na tempu a otáčení těžiště hry.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies