FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

 
 
2.kolo, sobota 25.8.2018
SK Fotbalová škola Třebíč - 1.SC Znojmo-mládež, spolek  5:3  (4:2)
Branky: 9., 18. a 34.Přikryl, 2.Jurda, 65.Vašina - 28. a 45.Surovec, 13.Šuba
Rozhodčí: Marek - Švehla - Jiří Dvořák, Michal Kuba

Ohlasy

komentář trenéra Václava Dvořáka

V sobotu dopoledne se naše patnáctka dočkala také konečně svého prvního mistrovského utkání.
Na hřišti Fotbalové školy Třebíč se prezentovala dobrou kombinační hrou s následnou finální fází, která ale nebyla tak účinná jako u našeho soupeře.
Ten naopak využil všechny nabídnuté příležitosti naší obrany,která nehrála dobře takticky, kdy prakticky jediný hráč soupeře rozhodl o výsledku prvního poločasu.
Ve druhé půli jsme šli na hřiště plní odhodlání výsledek otočit. Dobře jsme kombinovali, dokázali snížit na rozdíl jednoho gólu, ale vyrovnání nepřinesly ani další tři vyložené šance.
Nakonec soupeř udeřil popáté, kdy nepokrytý hráč na zadní tyči po standardní situaci nadvakrát skóroval.
Celkově bereme utkání jako poučné, protože jsme určitě nebyli horším mužstvem, ale efektivita v koncovce a obranná fáze zejména v první půlce nás stala body.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies