FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Vítěznou sérii juniorky rázně ukončila Mladá Boleslav

M. B o l e s l a v / Z n o j m o - Před utkáním v Mladé Boleslavi měl náš juniorský tým na kontě skvělou sérii čtyři vítězných utkání. Proti třetímu týmu tabulky a velkému favoritu utkání jsme tuto sérii prodloužit nedokázali. Domácí neponechali nic náhodě a už v prvním poločase si vypracovali rozhodující náskok, který v druhém dějství kontrolovali a ještě ho velmi podstatně navýšili.

 
 
33. (MěS), pondělí 4.5.2015
FK Mladá Boleslav - 1.SC Znojmo FK  9:1  (4:1)
Branky: 19., 44. a 90+2. Klobása, 32. Vukadinovič, 34. Malpon, 48. Kateřiňák (pen.), 71. Kocourek, 78. Geissler, 88. Hodač – 36. Njire (pen.)
ŽK: 48. Hříbek
Rozhodčí: Petr Vít - Zdeněk Arnošt, Michal Novák
FK Mladá Boleslav: Šeda – Thalamy (60. Thalamy), Mendy, Malpon (60. Malpon), Milla, Vukadinovič (60. Kocourek), Pajer, Kateřiňák (60. Kozma), Končal, Geissler, Klobása.
1.SC Znojmo FK: Konvalina (65. Bula) – Honz (35. Yilmaz), Bogner (70. Landšperský), Stijepo, Alaca (70. Ondrák), Levai, Lapeš, Pokorný, Celik, Hříbek, Nepožitek.

Komentář k zápasu

K utkání nemohli odcestovat kvůli maturitním povinnostem někteří hráči. Trenér Duda se tak musel například obejít bez kapitána Lukáše Hrazdílka. V první čtvrthodině jsme dokázali držet s adeptem na titul krok a i přes naši pečlivou defenzivu jsme si vytvořili i některé velmi nadějné šance. Zchladila nás však 19. minuta, kdy poslal domácí do vedení Stanislav Klobása.

To by ještě nebylo nic neřešitelného, ovšem Boleslavští dokázali vmáčknout do tří minut další dva góly zásluhou Miljana Vukadinoviće a Malpana. To byl v podstatě rozhodující náskok. Jiskru naděje sice ještě vykřesal proměněným pokutovým kopem Stijepo Njire, ale závěr první půle přece jen patřil domácím, respektive podruhé v utkání Stanislavu Klobásovi.

Nějaké možné drama v druhém dějství utnula Boleslav ihned v úvodu. Jiří Kateřiňák proměnil ve 48. minutě nařízený pokutový kop a dal svému týmu již v podstatě nedostižný čtyřbrankový náskok. V dalším průběhu utkání jsem sestavu prostřídali, brankáře nevyjímaje. Radek Bula musel bohužel čtyřikrát tahat míč ze sítě. Nejprve ho překonal Jakub Kocourek v 71. minutě a v 78. minutě pak Daniel Geissler. Konečnou tvář krutému výsledku pak dali Štěpán Hodač a hattrick uzavřel Stanislav Klobása.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies