FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Juniorka si v Jablonci nevedla vůbec špatně, přesto odjíždí s prázdnou

J a b l o n e c / Z n o j m o - Náročný program čekal a čeká juniorku v tomto týdnu. Sotva se téměř všichni hráči dali zdravotně do pořádku, odehrají v osmi dnech rovné tři zápasy. K tomu druhému vyjeli na dlouhou cestu do Jablonce a favorita pořádně potrápili. Ba co víc, dokonce jsme se dostali jako první do vedení. Soupeř však dokázal skóre utkání ve druhé půli otočit a posléze jsme již jen dotahovali a po přestřelce nakonec Jablonci podlehli.

 
 
22. (Mozartova), čtvrtek 5.3.2015
FK Jablonec - 1.SC Znojmo FK  4:2  (1:1)
Branky: 41. Rozkovec, 47. Breda, 70. Drozd, 78. Palatický – 16. Krejčí, 64. Alaca
ŽK: 86. Tichý
Rozhodčí:Ondřej Pechanec - Jiří Kříž, Rais
FK Jablonec: Repáň – Štěpánek, Dorničák (73. Palatický), Novák (80. Malý), Rozkovec, Breda, Drozd, Žemba, Kuhn (46. Nesládek), Skuhravý (46. Tichý), Houser (80. Munzar)
1.SC Znojmo FK: Doleček - Sokol, Pokorný, Z. Hříbek, Celik - Vala, Alaca, Le Minh (76. Slavík), Krejčí - Bogner (65. Landšperský), Kirschner

Komentář k zápasu

Na sever Čech byl kádr oslabený o chybějícího kapitána Hrazdílka, Dobrovolného, nemocného Yilmaze, Konvalinu a zraněného Nehybu. Jablonec vstoupil dle očekávání do utkání aktivně. Již v osmé minutě mohl otevřít skóre po parádičce Rozkovce, který efektně zakončoval patičkou těsně vedle brány. Skóre se naopak měnilo na druhé straně, soupeře jsme zaskočili v 16. minutě, kdy se centr dostal k úplně volnému Tomáši Krejčímu. Nový hráč na zkoušku se tak zapsal, jak nejlépe mohl.

Severočeši se samozřejmě snažili o rychlou odpověď, ovšem naše obrana dokázala odolávat. A to i ve 39. minutě, kdy jsme doslova na poslední chvíli odvrátili míč z brankové čáry po střele Žemby. O dvě minuty později už ale balón skončil bohužel v sítí. Samostatný únik zakončil Ondřej Rozkovec.

Konec první půle pro nás nebyl šťastný a bohužel to platilo i pro začátek té druhé. Ve 47. minutě přeloboval brankáře Dolečka David Breda a poslal domácí poprvé do vedení. Vývoj utkání nás však neodzbrojil. V 52. minutě mohl srovnat Kirschner, jehož pokus na poslední chvíli vykopl z brány Drozd. Vyrovnání dokonal až Ali Alaca a to jen krátce poté, co Jablonečtí zahodili svoji velkou příležitost.

Miska vah se ale přece jen naklonila na stranu favorita utkání. Na branky Filipa Drozda ze 70. a Milana Palatického ze 78. minuty už jsem reagovat nedokázali.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies