FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Mladá a oslabená sestava Juniorky utržila v Teplících další ránu

D u b í / Z n o j m o - Tři a půl hodiny cesty, déšť a pak vysoká prohra. Nic příjemného pro náš mladý tým. V Dubí jsem opět narazili na velice zkušený o mnoho starší tým, který především ve druhé půli ukázal svoji velkou sílu. Právě v této části Teplice rozhodly, když šestkrát skórovaly.

 
 
9. (Dubí), čtvrtek 11.9.2014
FK Teplice - 1.SC Znojmo FK  7:0  (1:0)
Branky: 40., 54. a 60. Chukwuma, 50. a 82. Kodeš, 74. Sušac, 86. Uhlíř
Rozhodčí: Pavel Vlasjuk - Petr Blažej, Vitner
FK Teplice: Lipš – Sušac, Horváth, Heger (60. Minařík), Jirásek, Stibor (52. Schettl), Richter, Chukwuma (64. Uhlíř), Urma, Kodeš, Dzaba (55. Laňka).
1.SC Znojmo FK: Konvalina (80. Bula) - Honz, Slavík (57. Sokol), Hrazdílek, Janák - Nehyba, Le Minh (68. Landšperský), Vala (4. Šálek) - Lama, Bogner, Kirschner

Komentář k zápasu

Na dlouhou cestu do Dubí až u německých hranic vyrazila tradičně velice mladá sestava. Podle věkového průměru bychom mohli šlo klidně označit tým ze U19. Trenér Aleksijević měl tedy opět velice složitou situaci. I tentokrát byla sestava Teplic o dva roky starší. Na výsledku se to bohužel opět projevilo, už ve čtvrté minutě se navíc zranil Vala a musel být střídán. Mladá sestava v kombinaci s únavou z dlouhé cesty se sice v první půli i díky brankáři Konvalinovi držela, v té druhé už ale Severočeši rozjeli brankostroj.

Velká škoda, že se našemu týmu nepovedlo udržet do přestávky vyrovnaný stav. Chybělo k tomu pouze pět minut, ve 40. minutě ale Chukwudi Chukwuma udělal kličku brankáři a poslal Teplice do vedení. Zlomili nás ale zřejmě až dvě slepené branky Petra Kodeše a Chukwudi Chukwumovi na začátku druhé půle, díky nimž soupeř odskočil na rozdíl tří branek.

Chukwudi Chukwuma byl i nadále při chuti a v 60. minutě zkompletoval svůj hattrick. Domácí už poté hráli v naprosté pohodě a dokázali přidat ještě tři branky. Postupně se trefil Sušac, Petr Kodeš a skóre uzavřel Jakub Uhlíř.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies