FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

DOROST: Série U17 bez prohry skončila, U18 a U16 veze z Blanska čtyři body

DOROST: Série U17 bez prohry skončila, U18 a U16 veze z Blanska čtyři body Z n o j m o - Střídavě oblačno, tak by se daly shrnout výsledky našich dorosteneckých týmů po posledních mistrovských utkáních. Devatenáctka předvedla dobrý výkon, ale nakonec s Frýdkem smolně padla. Sedmnáctka dopadla obdobně, zde už ale trenéři s výkonem příliš spokojení nebyli, hráči se nechali uchlácholit čtyřmi zápasy bez prohry v řadě a body ztratili zbytečně. Stejně na tom byl trenérský štáb i v U16, v Blansku jsem ale uzmuli alespoň bod. Jedinou kategorií, která slavila výhru byla posílená osmnáctka, ta si po vítězství 3:2 připsala druhou výhru v řadě. Všem našim dorosteneckým týmům patří v tabulce jednotlivých soutěží svorně 8. místo. Vstup do sezóny tak můžeme hodnotit pozitivně, čeká nás ale ještě spousta práce a těžkých zápasů.

 
 
 

U19 | 6.k. MSDL.: 1. SC Znojmo - FK Frýdek-Místek 1:3 (1:1)

Branky: 42. Navrátil - 17. Maléř, 71. Vykopal, 90+1. Maksymčuk.

REPORT A OHLASY

U18 | 6.k. MSDD-D: Blansko - 1. SC Znojmo 2:3 (0:1)

Branka: 57. Zouhar, 84. Málek - 18. Bartoněk, 68. Durda, 81. Marek Krontorád.

Sestava Znojma: R. Veselý - Marek Krontorád, Valášek, A. Ryška, Pav. Šuba, Durda (72. Simonyi), D. Žižka, Novák (80. Matula), Bartoněk (c), Bakaj, Bernát.

Osmnáctka si mohla vzhledem k tomu, že U19 sehrála svůj zápas již v pátek, dovolit posílit. V základu se tak objevili například Ryška a Šuba. Houževnatý soupeř ale nedal kůži lacino.

U17 | 6.k. MSDL.: 1. SC Znojmo - FK Frýdek-Místek 1:2 (1:0)

Branky: 2. Malina - 54. a 87. Golich.

Sestava Znojma: R. Krištof - Š. Kříž, Řepa, Malina, Pelán (29. Loveček), Prycl (41. Rolník), F. Štěpánek, Chvátal (c), Bernát, Svoboda (63. J. Krištof), Matajs.

Trenér Miroslav Paul: Soupeři je nutno pogratulovat. Šel za vítězstvím daleko více jako my. Od počátku jsme byli všude pozdě, byli jsme málo důrazní (7 hráčů ročníku 2007 v základní sestavě hostů), soupeř sbíral druhé míče a přehrával nás. To, že jsme v první půli vedli, byl pro nás dárek. O poločase jsme si řekli všechny nedostatky ve hře a bylo otázkou zda zareagujeme či nás soupeř potrestá. Ve druhé půli srovnali hosté z penalty. Po vyrovnání přišla paradoxně naše nejlepší pasáž utkání, ale bohužel Štěpánek 2x a ani Řepa nedokázali své šance proměnit, za což nás soupeř po souběhu několika chyb potrestal a rozhodnul. Individuální výkony také nebyly dobré. Ještě se v týdnu jistě k pár věcem vrátíme a vyříkáme si je, protože prezentace po utkání směrem k soupeři mně vadí a to jistě bez povšimnutí nenecháme.

U16 | 6.k. MSDD-D: Blansko - 1. SC Znojmo 1:1 (0:0)

Branky: 82. Vládek - 67. J. Petržela.

Sestava Znojma: Sokol - Brzobohatý, Herman, Paul, Peca (46. Kurdějovský), Buchta, Matula (59. Pekár), P. Čížek (59. Vala), Schwarz (38. J. Petržela), Šlapák (24. Souček).

Trenér Patrik Korčák: Toto utkání se hodnotí velmi těžko. Do utkání jsme vstoupili absolutně myšlenkami někde mimo a podtrhovalo to jen, že jsme od začátku utkání komunikovali s rozhodčím a tím jsme se sami dostávali mimo koncentraci na hru. Vůbec jsme neplnili herní plán, hráči se pohybovali ve špatných prostorech. Nefungovala nám vůbec středová řada a hra bez míče při výstavbě byla tristní. Tím pádem vznikalo spoustu ztracených míčů a nebo odevzdaných soupeři. Situaci jsme nevyřešili s klidem a konstruktivně, tak jako to bylo v minulých zápasech. Hned ve 20. minutě jsme proto do sestavy šáhli a zkusili změnu ve středové řadě. Když už to vypadalo, že se hra urovnala a zvedá, tak jsme přišli o Peťu Schwarze. Jeho odchodem se vytratila veškerá organizace hry a Džanka Paula, kterého jsme vysunuli na šestku (čímž ožila záloha), jsme museli opět posunout zpět a byli jsme tam, kde na začátku. Soupeř hrozil hlavně ze standardek, kde měl nacvičené 3-4 signály a my na ně nebyli schopni za celé utkání reagovat. Za první poločas měl dvě vyložené šance, které neproměnil, my jsme měli jeden únik, kde se Matula dostal do šance, ale také neproměnil. O poločase jsme apelovali na základní principy naši hry, ale bohužel jsme pokračovali v nastaveném trendu. Do vstřelené branky v 67. minutě, kterou nám obrovskou chybou daroval soupeř, jsme si nic sami nevytvořili a domácí byli stále nebezpeční hlavně v křídelních prostorech a po standardních situacích. Do konce utkáni už jsme se na moc nezmohli, jen na dvě šance, kdy se Petržela dvakrát chytře pokoušel o překonaní brankáře z velké vzdálenosti plus menší šance po křídle. Soupeř naopak udeřil ze standardní situace v 82. minutě a v závěru nás ještě podržel několika zákroky brankář Sokol. Tohle utkání se nám herně nepovedlo, navíc se nám zranili čtyři hráči. Věřím, že se z tohoto utkání poučíme a bude v dalších zápasech se vrátíme k naší hře.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies