FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Hvězdné mládežnické trio 1.SC míří vstříc novým výzvám

Hvězdné mládežnické trio 1.SC míří vstříc novým výzvám Z n o j m o - Z 1.SC Znojmo do fotbalového světa? Inu, možné to je. Tři mládežničtí fotbalisté našeho klubu dokázali nedávno svými výkony zaujmout nejen kluby v České republice, ale i v zahraničí. Filip Vecheta přestoupil do Slovácka, Jakub Vorel do Slavie Praha a Ota Kohoutek do rakouského Rapidu Vídeň.

 
 
 

Dnes již naši bývalí hráči Filip Vecheta, Jakub Vorel a Ota Kohoutek dosáhli velkého osobního úspěchu. Zmíněné trio opustilo letošní školní rok náš klub, aby šlo dále posouvat svoji fotbalovou kariéru směrem vzhůru. Dostali se do fotbalové elity nejen u nás v Česku, za což jim patří velká gratulace a obdiv. Propracovat se do takových klubů není jen tak a kluci ukazovali již dlouhou dobu během působení v 1.SC Znojmo, že mají na to, se mezi takovou fotbalovou smetánku dostat.

Nestojí zatím ale jen talent, ale i dřina a odříkání. Všichni tři věděli, čeho chtějí dosáhnout a šli si tvrdě zatím. Reprezentovali nejen náš klub, ale i sportovní školu ZŠ Mládeže. S tou dokázali získat například titul Mistra republiky ve futsale. I v jiných sportech a disciplínách ukazovali svoji všestrannost. Jsme na ně pyšní a přejeme hodně fotbalových úspěchů.

FILIP VECHETA

Bývalý hráč fotbalového týmu 1. SC Znojmo, který dával branky i za starší kategorie, člen výběru Jihomoravského kraje a reprezentant České republiky kategorie U15 přestoupil do 1.FC Slovácko, které patří mezi nejlepší týmy ve výchově mládeže. (ÚTOČNÍK, 14 LET)

JAKUB VOREL

Donedávna ještě stěžejní hráč a mozek kategorie U15 1. SC Znojmo, člen výběru Jihomoravského kraje a reprezentant České republiky kategorie U15 přestoupil do SK Slavie Praha, jež svým mládežnickým konceptem funguje jako fotbalová akademie ČR. (STŘEDNÍ ZÁLOŽNÍK, 14 LET)

OTA KOHOUTEK

Bývalý kapitán a duše fotbalového týmu 1.SC Znojmo ročníku 2003 a člen výběru Jihomoravského kraje přestoupil do Rapidu Vídeň, kde navštěvuje i tamní fotbalovou akademii. (STŘEDNÍ ZÁLOŽNÍK, 14 LET)

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies