FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Se štěstím, ale za tři body, po výhře v Pardubicích jsme se dotáhli na čelo tabulky

Se štěstím, ale za tři body, po výhře v Pardubicích jsme se dotáhli na čelo tabulky P a r d u b i c e - Byly zápasy, kdy se nám lepila smůla na paty a nic nám nevycházelo. Zápas v Pardubicích rozhodně nebyl tím případem, právě naopak. Domácí odehráli dobrý zápas, v rozhodujících fázích jim však chybělo zmíněný kousek štěstí. O osudu utkání rozhodl jedinou brankou Tonda Růsek a dvěma klíčovými zákroky brankář Vlasta Veselý.

 
 
8.kolo Fortuna NL, sobota 16.9.2017
FK Pardubice - 1.SC Znojmo FK  0:1  (0:0)
Branky: 61. Růsek
ŽK: 81. Řezníček
Rozhodčí: Severýn – Černý, Novák
FK Pardubice: Knobloch – Přibyl (39. Křapka), Piroch, Šejvl, Surzyn – Fusek (46. Rybička), Řezníček, Jeřábek (C), Fousek – P. Černý (83. Sokol), Ladra.
1.SC Znojmo FK: Veselý – Helísek, Mezlík, Svozil, Cihlář (C) – Machuča (75. Chereda), Mešaninov, Javůrek (83. Hladík) – Štrombach (46. Teplý), Šamánek, Růsek.
Počet diváků: 620
Zobrazit online přenos

Komentář k zápasu

Jen jednu změnu udělal trenér Balcárek oproti zápasu v Sokolově. Vykartovaného Lacka nahradil Machuča. Už ve čtvrté minutě mohli jít domácí do vedení. Před Veselým se zjevil Surzyn, náš brankář však vytáhl důležitý zákrok. Domácí nás hodně zlobili, velmi dobře kombinovali, ale do finální fáze se nepropracovali nebo zakončení zabránil znojemský blok.

My jsme měli v první půli spíše náznaky šancí. Dobrou pozici měl Javůrek, ale neodvážil se projít do vápna. Ve druhé možnosti nás zradilo i štěstí, které jsme však v utkání bohatě vybrali, když Šamánek v pokutovém území podklouzl. Pardubičtí ale byli v první půli lepším týmem a k vedení byli rozhodně blíže.

I úvod druhé půle se nesl ve stejných notách. Pardubice nás přehrávaly výbornou kombinací a v některých pasážích jsme byli uzamknutí ve vlastním vápně. Domácí si však v koncovce počínali ukvapeně. Černý například mohl zakončovat, ale ještě chtěl akci vyšperkovat před prázdnou bránu.

A jak už to bývá, zahřmělo na opačné strašně. Helísek se i trochu se štěstím dostal ke střele ve vápně. Tu vyrazil Knobloch na břevno, aby následně Tonda Růsek dorážel do prázdné brány. Pardubice nás pak doslova zamkly na vlastní polovině. A nutno uznat, že jsme měli i velký ranec štěstí. Domácí zakončovali ze všech možných pozic, ale nebylo jim přáno. V závěru podpořil při standardní situaci pardubickou ofenzivu i brankář Knobloch, ani tato injekce nepomohla a domácí naopak mohli inkasovat. Řítili jsme se v přečíslení na prázdnou bránu, situaci však bohužel nevyřešili. A mohli jsme toho hořce litovat. Střídající Sokol, který oblékal v minulé sezóně znojemský dres, šel z levé strany sám na Veselého. Ten však stejně jako na začátku spoluhráče výrazně podržel a mohli jsme tak slavit šťastné, ale důležité tři body.

Ohlasy

Jiří Balcárek (Znojmo): Hráli jsme s herně nejlepším soupeřem, kterého jsme za osm kol potkali. Hráče jsem upozorňoval, že nás čeká těžký soupeř. Ale do utkání jsme nevstoupili dobře, zbavovali jsme se míčů, nebyla tam nabídka. V druhém poločase jsme změnili rozestavení, a pak už to směrem nahoru bylo lepší. Musím objektivně říct, že to bylo šťastné vítězství, soupeř byl vynikající, i proto si tří bodů moc vážím.

 
Zápasový servis

Preview

Reportáž

Ohlasy

Další

Video

  • Vlastimil Veselý / 8.k.FNL Pardubice - Znojmo 0:1 | přehrát
  • David Helísek / 8.k.FNL Pardubice - Znojmo 0:1 | přehrát
  • Trenéři po utkání 8.k. FNL Pardubice - Znojmo 0:1 | přehrát
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies