FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Navázat na utkání s Opavou a v Sokolově, přeje si v Pardubicích trenér Balcárek

Navázat na utkání s Opavou a v Sokolově, přeje si v Pardubicích trenér Balcárek Z n o j m o - Druhý venkovní zápas v řadě vyšle náš tým na půdu Pardubic. Přáním trenéra Jiřího Balcárka pochopitelně je, aby jeho svěřenci navázali na zápasy s Opavou a v Sokolově. Nicméně ví, že to i v tomto případě nebude jednoduché, dle znojemského lodivoda je kvalita Pardubic ještě větší než v minulých sezónách.

 
 
 

V sobotu nás čeká utkání v Pardubicích, které mají dvanáct bodů, my bodů jedenáct. Vítěz by se dotáhl na špici tabulky...
Já bych to tak momentálně ani nebral, ještě je moc brzy. Každý by ale samozřejmě chtěl být nahoře. Pro nás je to utkání jako každé jiné. Chtěli bychom v Pardubicích výsledkově navázat na předchozí dvě utkání s Opavou a v Sokolově.


8.k. FNL
Sobota
16. září
10:15 hod.
On-lineTwitter

FK Pardubice

1.SC Znojmo FK

STADION NA VINICI

Pardubice se vždy vyznačovaly týmovým pojetím, velkou bojovností. V Pardubicím se hraje soupeřům těžko. Vidíte to podobně?
Z toho, co jsem viděl na videu, musím souhlasit. Hranice kvality týmu se podle mého názoru ještě zvedla, protože jsem jej měl možnost vidět i v minulých sezónách. Kvalita, jak týmová, tak i jednotlivých hráčů, šla nahoru.

Ve středu nás čeká v domácím prostředí Sparta Praha. Nebojíte se, že hráči už mají v mysli více toto utkání?
Fotbal jsem hrál, vím jak to chodí. Každý se na takového soupeře těší. Nebudu lhát, Sparta je takový vrchol, nehraje tu každý týden. Určitě to mají kluci v hlavě, ale pochopitelně se soustředíme a koncentrujeme na Pardubice. Máme těžký týden, kdy odehrajeme v devíti dnech tři zápasy.

Ideálně varianta by byla zvítězit a poté si užít Vinobraní?
Určitě. (s úsměvem) Každý zápas chceme vyhrát, Pardubice nejsou výjimkou, uděláme pro to maximum.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies