FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

V sobotu na turnaj O pohár města Sezimovo Ústí, v semifinále s Táborskem

V sobotu na turnaj O pohár města Sezimovo Ústí, v semifinále s Táborskem Z n o j m o - Dalšími přípravnými zápasy pro nás o víkendu pokračuje letní příprava. V sobotu nás čeká cesta na jih Čech, kde se zúčastníme turnaje O pohár města Sezimova Ústí. V boji o finále se střetneme s Táborskem, dalšími týmy, které budou bojovat o turnajové vavříny jsou České Budějovice a pořádající Sezimovo Ústí.

 
 
 

Do turnaje v Sezimově Ústí vstoupíme po prvním semifinálovém duelu mezi Českými Budějovicemi a domácím týmem. Naším soupeřem bude Táborsko, s kterým se samozřejmě velmi dobře známe z druholigových kolbišť. Pro Táborsko to bude první přípravný zápas, letní přípravu načali svěřenci trenéra Nádvorníka stejně jako my taktéž v pondělí 18. června. Jihočeši se musejí vypořádat s odchodem generálního sponzora a kádr se dosti obměnil a bude se stavět kolem zkušených hráčů Tomy, Navrátila a Cikua. Už na úvodní týden přípravy ale hlásili v Táborsku první posilu - záložníka Václava Proška.


Semifinále, Turnaj Sezimovo Ústí
Sobota
24. června
14:30 hod.
FacebookTwitter

FC MAS TÁBORSKO

1.SC ZNOJMO FK

HŘIŠTĚ ZA ŘEKOU, SEZIMO ÚSTÍ

V dalším utkání narazíme podle vývoje buď na domácí Sokol Sezimovo Ústí účastníka I.A. Třídy nebo na České Budějovice, v posledních letech našeho častého soupeře nejen ve Fortuna národní lize. Dynamo patří k předním týmům druhé ligy a určitě by rádo napodobilo především podzim uplynulé sezóny, který vyšel svěřencům trenéra Horejše parádně. Po první části sezóny se zařadili mezi kandidáty na postup, na jaře se ale Budějovice trápily. V nové sezóně se budou muset obejít bez dvou pilířů Klesy a Kaloda, kteří již na jihu Čech pokračovat nebudou. Jedinou jistou posilou je útočník Lukáš Pouček.

SYSTÉM TURNAJE

Semifinálová klání se budou hrát 2x35 minut, zápasy o umístění 2x40 minut V případě nerozhodného výsledku přijdou na řadu pokutové kopy. Hráč, který v semifinálovém utkání obdrží červenou kartu, nemůže v dalším zápase nastoupit. Vstupné pro fanoušky činí 80 Kč.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies