FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Jeho trefa byla vítězná, gól však neslavil, bylo to i kvůli fanouškům, říká Kuba Teplý

Jeho trefa byla vítězná, gól však neslavil, bylo to i kvůli fanouškům, říká Kuba Teplý F r ý d e k - M í s t e k / Z n o j m o - Je to trochu paradox, vítězný gól v nedělním utkání proti Frýdku-Místku totiž vstřelil frýdecký odchovanec Jakub Teplý. I proto svůj zásah z první půle neslavil, byť byl samozřejmě rád, že nasměroval Znojmo k výhře. Výhře důležité, protože přeťala sérii pěti utkání bez výhry. Navíc se šestým gólem ve znojemském dresu vyšvihl na čelo týmové tabulky kanonýrů.

 
 
 

Kubo, úleva, že se nám povedlo utnout nepříznivou výsledkou sérii?
Samozřejmě. Už to byla trochu křeč, chtěli jsme to urvat. Vyhráli jsme zaslouženě.

Co se změnilo do minulých nepovedených utkání ve Varnsdorfu a Sokolově?
Myslím si, že jsme hráli lépe jako tým. Všichni jsme zahráli výborně, z čehož plynuly šance, které jsme měli. Škoda, že jsme jich neproměnili víc. Ale jsem spokojený, vyhrálo se, to je důležité.

Tvůj gól z první půle byl vítězný a také poměrně kuriózní...
Dá se říct, že jo. (s úsměvem) Přišel jsem k tomu, jako slepý k houslím, trefilo mě to. (s úsměvem) Myslel jsem, že už to Šami (Rostislav Šamánek pozn. red.) bude dávat do góla, ale sjelo mu to, naštěstí trefil mě.

Čítám, že jsi rád i za takovou trefu? V poslední době ses také střelecky trápil...
Samozřejmě jsem rád. Takovou třešničkou na dortu je, že to je proti mému bývalému týmu.

Co jsem, si všiml, gól si neoslavoval. Má to určitě co do činění s tím, že jsi frýdecký odchovanec...
Nechtěl jsem ho oslavovat i skrz fanoušky. Diváci ve Frýdku jsou vynikající. Ve Frýdku jsem s fotbalem začínal a nechtěl jsem se mu oslavou vysmívat, že jsem mu dal gól.

Je to tvoje první trefa proti Frýdku?
V druhé lize mi to nevycházelo, odehrál jsem proti Frýdku jen jeden zápas. Gól jsem mu ještě nedal, takže taková premiéra.

Konečný výsledek mohl být daleko výraznější, v druhé půli už bylo ve frýdecké obraně hodně okének...
Frýdek chtěl srovnat a dát kontaktní gól, tím pádem se otevíralo hodně prostoru pro rychlé protiútoky. Využívali jsem toho, škoda jen, že jsem šance nedohráli. Myslím ale, že zvítězit venku 3:0 je dobrý počin.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies