FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Starší dorostenci drží ve Chvalovicích neporazitelnost

Starší dorostenci drží ve Chvalovicích neporazitelnost Z n o j m o - Chvalovice jsou pro starší dorostence 1.SC Znojmo nedobytným hradem. Nedobyla jej ani Holice. Rozjížděli jsme se sice pomaleji, ale jen v úvodních několika málo minutách, pak už patřilo především první dějství jasně nám. Z mnoha šancí jsme dokázali proměnit dvě. Když nás pak při jediné velké příležitosti soupeře podržel i brankář Koukal, byl to solidní základ do druhého poločasu. V něm svěřenci trenéra Zlámala náskok kontrolovali a ještě ho o jednu trefu navýšili. Stejně jako A-tým se nachází starší dorostenci Znojma na šestém místě.

 
 
22. (Chvalovice), sobota 6.5.2017
1.SC Znojmo FK - 1. HFK Olomouc  3:0  (2:0)
Branky: 16. R. Novák, 21. V. Švarc, 62. Švejda
ŽK: 63. R. Novák - 68. Kročil
Rozhodčí: Černý - Petrucha, Horký
1.SC Znojmo FK: Koukal - Koch, Malár, Šmíd (c), Illek - Garčic, Moravec, Rapouch, V. Švarc (70. Najnar) - R. Novák, Martinek (51. Švejda)
1. HFK Olomouc: Vykydal (46. Kvapil) - Henkl, Rada (46. P. Novák), Přenosil, Skácel, Janů, Al Kuhaly, Foukal (c), Stoklasa, Vinter, Kročil
Počet diváků: 70

Komentář k zápasu

Naši starší dorostenci prohráli před zápasem s HFK dvakrát venku. Na jaře však panuje jedna jistota, pokud se Escéčko postaví na hřiště ve Chvalovicích, jsou z toho velice příjemné výsledky. A nejinak tomu bylo i proti Holici. Začátek utkání sice nenaznačoval, že bychom měli dominovat, opak byl ovšem pravdou. Po nepřesné střele Přenosila na hranici velkého vápna už jsme přebrali otěže utkání. Novák vysunul Garčice do pokutového území, ten však z levé strany brankáře Vykydala neprostřelil. V 16. minutě už se ovšem síť rozvlnila. Radoslav Novák využil zaváhání obrany, podíval se, kde stojí gólman a překonal jej chytrým lobem. Skóre jsme mohli následně zvýšit, jenže ostrý pas Švarce z pravé strany nedokázal nikdo usměrnit do brány.

Hosté o sobě dali v první půli pořádně vědět pouze jednou, pokud by se jim však povedlo vyrovnat, mohlo se utkání odvíjet jinak. Klíčový zákrok ale vytáhl Jirka Koukal, dobře přečetl situaci, vydal se až za velké vápno a eliminoval postupujícího Janů. Do přestávky už se hrálo pouze na jednu bránu. I za cenu sebezničení šel ve 21. minutě za loptou směřující do pokutového území Vojta Švarc a byl u ní dříve než brankář. Hlavou ťukl míč do sítě, byť poté přišel velmi tvrdý střet s hostujícím gólmanem. Skóre mohlo být ještě výraznější, ovšem Vykydal se blýskl proti Rapouchovi, při Švarcově dělovce mu pomohla tyč, stejně jako břevno při hlavičce Nováka. Po standardce Garčice pak úplně osamocený kapitán Šmíd nasměroval hlavou míč mimo bránu.

Ve druhém dějství už se toho zdaleka tolik zajímavého nedělo, zápas jsme spíše kontrolovali a přidali už "jen" jeden gól. Garčic v 62. minutě oslovil centrem střídajícího Adama Švejdu a ten hlavou těsně před brankářem usměrnil míč do sítě. Hosté se sice snažili, jejich jediná nadějnější možnost však přišla až v závěru utkání. Koukal byl však při rohovém kopu na přední tyč pozorný a překvapit se nenechal.

Ohlasy

Luděk Zlámal (trenér Znojma): Jsem velmi spokojený s prvním poločasem, kdy kluci plnili, co jsme si řekli v šatně. Mělo to tempo, mělo to nasazení. Vstřelili jsme dva góly, ale mohlo jich být ještě víc. Kluky fotbal bavil, byly tam krásné akce. I když jsme kluky o přestávce nabádali, aby v druhé půli tempo udrželi, nestalo se tak. Utkání se více méně dohrávalo, krom povedené akce při našem třetím gólu.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies