FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Kuba Konvalina si připsal první čisté konto za Tasovice

Kuba Konvalina si připsal první čisté konto za Tasovice Z n o j m o - Tasovický brankář Jakub Konvalina mohl být po uplynulém víkendu nejvíce spokojený z našich hráčů na hostování. K výhře 4:0 nad Bystřicí nad Pernštejnem přispěl čistým kontem. Vyhrála i Třebíč, ovšem Patrik Bogner se dostal na hřiště až v druhém poločasu. To vyškovští Roman Nehyba s Petrem Kirschnerem byli v základu, ovšem z výhry se radovat nemohli.

 
 
 

PATRIK BOGNER (Střídající hráč, 27. minut) / MSFL / Třebíč - Blansko 1:0

Třebíč na jaře poprvé zvítězila, když porazila doma Blansko nejtěsnějším rozdílem. Bogi však načal zápas na lavičce náhradníků, do hry nastoupil v 67. minutě a málem se zapsal do střelecké listiny. V 80. minutě rozezvučel svojí dělovkou břevno. Třebíčští jsou aktuální na dvanácté pozici tabulky.

PETR KIRSCHNER (Základní sestava, 76. minut, žlutá karta) / MSFL / Vyškov - Hulín 1:3

Vyškov doma nepotvrdil roli papírového favorita a prohrál s Hulínem 1:3. Kiršovi se v útoku příliš nedařilo, stejně jako spoluhráčům, domácí se dokázali prosadit pouze z pokutového kopu.

ROMAN NEHYBA (Celý zápas) / MSFL / Vyškov - Hulín 1:3

Roman nastoupil poprvé na jaře v základní sestavě a ve 26. minutě mohl být režisérem vyškovského gólu. Jeho nabídku však Studený nepřetavil gól. Vyškov se v tabulce nachází na páté pozici.

JAKUB KONVALINA (Celý zápas) / Divize / Tasovice - Bystřice nad Pernštejnem.

Konvec si připsal první čisté konto za Tasovice a užil si ji určitě o to víc, že to bylo i s výhrou. Tasovice porazily Bystřici nad Pernštejnem jednoznačně 4:0 a okupují na osmém místě klidný střed tabulky. Opět se trefil i ostrostřelec Miroslav Paul.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies