FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

O vyrovnání jsme si ve druhé půli koledovali, hodnotí remízu s Budějovicemi trenér Kučera

O vyrovnání jsme si ve druhé půli koledovali, hodnotí remízu s Budějovicemi trenér Kučera Z n o j m o - I po druhém jarním utkání hodnotil trenér Radim Kučera remízu. Proti Českým Budějovicím se nám nepovedlo udržet poločasové těsné vedení. Znojemský kouč litoval, že jsme do druhé půle vstoupili vlažně a koledovali si o vyrovnání, což se také stalo. Prozradil také, proč se zřejmě povedlo soupeři ubránit všechny naše standardní situace a byla to trochu špionážní záležitost.

 
 
 

I druhé naše jarní utkání přineslo remízu. Vzhledem k vývoji obou utkání, v Opavě a s Českými Budějovicemi, asi je to málo?
Určitě je to málo. V Opavě jsme předvedli dobrý výkon a vedli jsme 2:0, zápas jsme ztratili v závěru. Bod jsme ale brali. Proti Budějovicím jsem věřil, že navážeme na dobrý výkon a potvrdíme, že hrajeme doma. První poločas tomu napovídal, hráli jsme proti větru a v některých pasážích jsme působili lepším dojmem, vytvořili jsme si náskok. Myslel jsem si, že nám to ve druhé půli, kdy jsme hráli po větru, bude hrát do karet. Bohužel se vedení nepovedlo udržet. Nezachytili jsme vstup do druhého dějství, Budějovice byly aktivnější. Pak se to sice vyrovnalo, ale vzadu jsme udělali zbytečnou chybu, kdy se Cihla nechal dlouhým balónem překopnout. Pěkná akce a 1:1. Pak to bylo vabank. Kopali jsme hodně standardních situací, žádnou jsme však bohužel nevyužili.

Překvapily vás něčím Budějovice oproti podzimnímu vzájemnému zápasu?
Byly více aktivnější a dravější. Nebyly tak pasivní, že by čekaly vzadu. Přesto jsme se dostali do vedení, o vyrovnání jsme si ale ve druhé půli vyloženě koledovali a také jsme gól dostali.

Na podzim se nám příliš nestávalo, že bychom vedli jako první. Teď se nám to stalo dvakrát za sebou. Vždy to mu ale chyběla ta pověstná třešinka na dortu...
Je to tak. Proti Budějovicím jsme byli v první půli přímočařejší, měli jsme lepší náběhy. Bylo to z naší strany zkrátka daleko lepší. Druhý poločas jsme začali tím, že jsme neměli odražené míče. V první půli jsme chodili dobře do tahu za obranu, v druhé už to bylo hodně do nohy a bylo tam hodně ztrát. Zmíněnými věcmi jsme se dostali pod tlak.

Radek Mezlík na lavičce náhradníků, plánované nebo vynucené zraněním?
Mezla se bohužel zranil na předzápasovém tréninku, doufám, že to nebude vážné, do utkání ale nastoupit nemohl. Svozka ho každopádně dokázal zastoupit, zvládl to výborně.

Chybí hodně Stijepo Njire? Protože příliš ofenzivních variant ke střídání jste moc neměl...
Variant na střídání jsem moc neměl. Měl jsem k dispozici Radka Nováka z U19, který nemá zkušenosti. V týdnu přišel Pavel Sokol, který je tu ale krátce a ještě není tolik sžitý s týmem. Stijepo Njire chybí tím, že má silné standardky a proti Budějovicím jsme jich měli celkem dost. Byli jsme málo hladoví a důrazní ve velkém vápně. Chtělo to větší instinkt zabijáka.

Trenér Horejš zmínil, že se na naše standardky speciálně připravovali...
Natáčeli si nás v pátek na video, takže asi měli velkých strach. Věděli, co budeme zahrávat, takže jsme z toho nezahrozili.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies