FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

V pondělí proti vicemistrovi Polska - Piastu Gliwice

V pondělí proti vicemistrovi Polska - Piastu Gliwice Z n o j m o - V pondělí nás čeká po utkání v Písku další daleká cesta, tentokrát za polské hranice. V Rybniku sehrajeme zápas proti vicemistrovi polska Piastu Gliwice. Pro svěřence trenéra Radoslava Látala půjde o generálku před startem jarní části polské nejvyšší soutěže. Čeká nás tedy přetěžký duel.

 
 
 

Po historickém úspěchu v podobě druhého místa v minulé sezóně zažívají Gliwice daleko složitější sezónu. Ještě před startem ligy na vlastní žádost rezignoval konstruktér úspěchu trenér Radoslav Látal, Jeho místo převzal dosavadní asistent Jiří Neček. Ten se však na postu hlavního kouče příliš neohřál, Piast se trápil a tým opět převzal Látal a Neček zamířil na lavičku Třince. Po podzimu se Gliwice v tabulce nachází na třinácté pozici. Ještě nedávno působili v kádru našeho pondělního soupeře také dva čeští fotbalisté Kamil Vacek a Martin Nešpor, to už je ale minulostí. Česká stopa však v polském klubu nadále je. Na začátku ledna přestoupil do Gliwic útočník Michal Papadopulos. Piast se v přípravě utkal například s Rapidem Vídeň, naposled jej prověřil Baník Ostrava, který porazil v sobotu 2:0.


PŘÍPRAVA
Pondělí
6. února
13:00 hod.
Facebook Twitter

PIAST GLIWICE

1.SC ZNOJMO FK

Rybnik-Kamien

V přípravě se nám zatím nedaří a trápíme se. V sobotu jsme podlehli Písku 2:5 a k utkání tak nepojedeme v ideálním rozpoložení, to však neznamená, že nebudeme bojovat o dobrý výsledek. Absence ze soboty stále platí, tudíž do Polska neodcestují Bogner, Njire, Cihlář, Štrombach, Mezlík, Chereda a Štěpanovský. V bráně od začátku nastoupí Jirka Doleček.

S Gliwicemi jsme se střetli již v letní přípravě. Na Městském stadionu v Horním parku jsme proti těžkému soupeři sehráli dobrou partii a po gólu Nešpora prohráli těsně 0:1. Podobný výkon by se od svých svěřenců trenér Kučera jistě přál.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies