FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Na státní svátek vyzveme na domácí půdě Sokolov

Na státní svátek vyzveme na domácí půdě Sokolov Z n o j m o - 28. října je nejen státním svátkem, ale také se chystá fotbalová bitva. V rámci 13. kola Fortuna národní ligy přivítáme na Městském stadionu v Horním parku tým Sokolova. Po delší době se opět bude hrát v tradiční páteční večer a svěřenci trenéra Radima Kučery budou chtít napravit nepovedený zápas na Sigmě Olomouc. Startujeme v 18:00.

 
 
 

Patnáct zápasů bez prohry, takovou vizitkou se mohl chlubit v minulé sezóně Sokolov. Celý podzim zůstal neporažen. Zařadil se tak k pětici týmů, které na jaře chtěli usilovat o pozice nejvyšší. V této části už se ale Baníku tolik nedařilo a z boje o první tři příčky postupně vypadl. Nakonec skončil na čtvrtém místě, na třetí pozici však ztrácel patnáct bodů. I tohle umístění však svědčí o tom, že Sokolov můžeme právem považovat za jeden z nejsilnějších klubů ve Fortuna národní lize. Považte sami, 2011/12 - 3. místo, 2012/13 - 4. místo, 2013/14 - 6. místo, 2014/15 - 5. místo, 2015/16 - již zmíněné čtvrté místo. Zkrátka obdivuhodná vyrovnanost a vysoký standard.


13.k FNL
Pátek
28. Října
18:00
On-line Twitter

1.SC ZNOJMO FK

FK BANÍK SOKOLOV

STADION HORNÍ PARK

Do nové sezóny šli Sokolovští bez trenéra Šmejkala, který přijal nabídku prvoligových Teplic. Tým převzal Jiří Dreiseitl a Baník chce opět čeřit horní polovinu tabulky. Momentálně patří k pětici týmů, které jsou natěsnané od pátého do desátého místa v rozmezí pouhých dvou bodů. Náš páteční soupeř je osmý a na Znojmo má ztrátu jen bodu. V tabulce by byl jistě výše, už tři zápasy však čeká na výhru. Naposled v divoké přestřelce remizoval doma s Frýdkem-Místkem 3:3.

Ve zmíněném utkání se blýskl hattrickem Petr Glaser, který se tak rázem vyšvihl na druhé místo tabulky kanonýrů a logicky je nejlepším střelcem týmu. Sokolov se může spolehnout i na šikovné ex-jihlavské duo Jan Kosak a Vojtěch Přeučil.

Se Sokolovem to byly v minulé sezóně lité boje, vždy se jednalo o bitvy o čelo tabulky. V Sokolově jsme na podzim prohráli těsně 0:1 po vlastním gólu, na jaře jsme pak dokázali otočit nepříznivý výsledek v televizním utkání z 0:1 na 2:1, branky dávali David Ledecký a Tomáš Okleštěk.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies