FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Nad Varnsdorfem jsme v televizním utkání zvítězili, ovšem s notnou dávkou štěstí

Nad Varnsdorfem jsme v televizním utkání zvítězili, ovšem s notnou dávkou štěstí Z n o j m o - Středeční utkání před televizními kamerami nám i přes výhru 2:1 nevyšlo podle představ. V první půli nás sice poslal do vedení Tomáš Cihlář, Varnsdorf však rychle srovnal, a pak nás hodně trápil. V druhém poločase vystřelil tři body přesnou trefou Lukáš Motal. V tabulce jsme se tak alespoň na chvíli posunuli na pátou pozici.

 
 
11.k.FNL (ČT sport), středa 12.10.2016
1.SC Znojmo FK - FK Varnsdorf  2:1  (1:1)
Branky: 17. Cihlář, 64. Motal – 30. Jakubov
ŽK: 88. Klíma, 90+4. Bartolomeu – 18. Richter, 38. Jakubov, 73. Dordič , 88. Zieris, 90+4. Fotr
Rozhodčí: Marek – Pochylý, Vodrážka
1.SC Znojmo FK: Halouska – Svozil, Odehnal, Cihlář (c), Helísek – Motal, Javůrek (58. Bartolomeu), Njire, Urbančok (86. Chereda) – Rybička (58. Šumbera), Klíma.
FK Varnsdorf: Kolář – Beránek, Zieris (c), Neuberg, Zbrožek (63. Novotný), Knejzlík (85. Beneš) – Dordič (80. Fotr), Daníček, Richter, Rudnytskyy – Jakubov
Počet diváků: 513
Zobrazit online přenos

Komentář k zápasu

Trenér Kučera udělal oproti nedělnímu utkání v sestavě čtyři změny. V bráně opět začal Pavel Halouska a mohl sledovat, jak se v 17. minutě dostáváme do vedení. Kapitán Tomáš Cihlář se s tím vůbec nemazal a volejem napálil míč do šibenice. Vedení nám však pohodu nepřineslo a Varnsdorf se začal hnát za vyrovnáním. Ve 24. minutě Halouska zlikvidoval velkou šanci Dordičovi, kdy míč vykopl do bezpečí. O chvíli později poslal balón nad bránu Richter.

Vyrovnání bylo na spadnutí a také po zásluze přišlo. Hosté sklepli v pokutovém území dlouhý aut a nejlepší střelec soutěže Alexander Jakubov poslal loptu nekompromisně pod břevno. A to mohlo být ještě hůře. Zieris ve 37. minutě hlavičkoval a náš gólman musel konečky prstů míč vyškrábnout na břevno. Do kabiny se šlo tedy za stavu 1:1 a v té znojemské bylo pořádně dusno a létaly hromy a blesky.

V druhém dějství to však zpočátku nevypadalo, že by to mělo mít nějaký efekt. V 60. minutě došlo v pokutovém území ke střetu Helíska s Richtrem a zřejmě nám byl odpuštěn pokutový kop. V 64. minutě se narodila rozhodující akce utkání, kdy Šumbera zpětnou přihrávkou vybídl ke skórování Lukáše Motala a ten s nabídnutou šancí nepohrdl.

Varnsdorf musel při této konstelaci otevřít více hru a riskovat, což byla možnost pro naše brejky a také naše šance. Šumbi střílel v 71. minutě zpoza vápna. Kolář sice jeho ránu vyrazil, k dorážce se ale dostal Njire, který bohužel přestřelil. V 82. minutě pak po Motalově hlavičce zvonilo břevno. Závěr utkání byl vyhrocený a došlo i na menší strkanici, hosty už jsem do závěrečného tlaku nepustili a se štěstím uhájili tři body.

Ohlasy

Radim Kučera (Znojmo): Po úvodní brance jsme přestali hrát, tyto výkyvy jsou pro mě nepochopitelné. O vyrovnání jsme si koledovali a také přišlo. V druhé půli byla v kabině bouřka. Okysličil jsem hru střídáním a myslím, že se naše hra zlepšila. Po našem gólu na 2:1, hrál Varnsdorf vabank, měli jsme toho lépe využít. Jestli měli zahrávat hosté ve druhé půli penaltu z mého pohledu těžko posoudit. Jestli to měla být penalta, možná půjde vidět z televizního záznamu a ví to jen sám hráč.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies