FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Hlavní zbraní Žižkova není jen výšková převaha, upozorňuje před nedělním utkáním trenér Kučera

Hlavní zbraní Žižkova není jen výšková převaha, upozorňuje před nedělním utkáním trenér Kučera P r a h a - V neděli nás čeká utkání na Viktorii Žižkov, jak je zde dlouhé roky zvykem v tradiční dopolední čas 10:15. Viktorka si vede jako "nováček" v tabulce velice solidně, aktuálně je s jedenácti body na desátém místě. Žižkovští se stejně jako my mohou pyšnit produktivním útokem, trenér Radim Kučera tak očekává velice zajímavý utkání. Jak však předesílá, na Žižkově se vždy hraje velice obtížně a čeká nás nelehký zápas.

 
 
 

Trenére, v neděli dopoledne nás čeká utkání na Žižkově. Je nejsilnější zbraní soupeře výšková převaha?
Myslím, že to nebude jen výšková převaha. Žižkov dokáže i velmi dobře kombinovat. Je to nevyzpytatelný soupeř. Zajímavý zápas byl s Opavou, kdy hráli Žižkovští 3:3 a o výhru přišli až v těsném závěru. Čeká nás nepříjemný soupeř. Prokazuje to i tím, že z tria nováčků má nejvíce bodů. Ošidný je i tradiční čas domácích utkání Žižkova v 10:15, který mají domácí samozřejmě výborně zažitý. Na Viktorce se vždy těžko hrálo.


10. k. FNL
Neděle
9. října
10:15 hod.
On-line Twitter

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

1.SC ZNOJMO FK

STADION FK VIKTORIA ŽIŽKOV

Při pohledu na skóre Žižkova v kolonce vstřelených branek je patrné, že Viktorka chce hrát útočný fotbal...
Skóre mají takové, že hodně gólů dávají, ale i hodně branek inkasovali. Chtějí hrát otevřený fotbal, což samozřejmě chceme hrát i my. Věřím, že zápas bude atraktivní i pro diváky. Bude to zajímavé utkání. Věřím také, že zapracujeme na defenzivě. Budeme se snažit dostat co nejméně branek, samozřejmě s tím, že budeme chtít být aktivní směrem dopředu.

Asi nelze čekat, že bude nedělní utkání probíhat obdobně jako při vašem trenérském debutu na stadionu Žižkova proti Vyšehradu?
Přesně tak. Debut byl krásný, ale už jako hráč jsem často na Viktorce nevyhrával, šlo jen o pár vítězství. Bylo to vždy těžké. Vyhrál jsme sice jako trenér na Žižkově, kdy jsme hráli proti Vyšehradu, ale v neděli nás čeká úplně jiný soupeř. Nečekám, že by to mělo skončit 0:4. Budeme pochopitelně rádi, když vyhrajeme. Počítá se každý bod, když neinkasujeme, neprohrajeme. Musíme se vyvarovat jednoduchých chyb, pak musíme často v utkáních dotahovat náskok soupeře. Byl bych rád, kdybychom dotahovat nemuseli...Byl bych rád, kdyby to bylo jako ve Vlašimi, to bylo krásné. (s úsměvem) (ve Vlašimi jsme zvítězili ve 2. kole 5:2 pozn. red.)

Celý tým se musel v týdnu popasovat i s logistikou vzhledem k utkání České reprezentace do 21 let. Proběhlo vše bez problémů?
Ano. Ztratili jsme sice na chvíli komfort domácí kabiny a přenechali místo jedenadvacítce, nebyly to však žádné velké útrapy. Bylo to trochu komplikovanější, že jsme nemohli využít trávník na stadionu, ale nic zásadního. Mužstvo ví, co má hrát. Už jsme tu přes rok, takže se máme od čeho odrazit. Každý zápas má však svá specifika a je třeba se na to připravit a v neděli to prodat v utkání. Snažit se zápas odehrát tak, abychom byli spokojení.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies