FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Rozhodla prospaná první půle, hodnotil prohru v Karviné Tomáš Cihlář

Rozhodla prospaná první půle, hodnotil prohru v Karviné Tomáš Cihlář Z n o j m o - Těžký soupeř, pokažený první poločas, náročný terén. Tak se dá ve zkratce shrnout naše sobotní utkání v Karviné. I na zabláceném dresu našeho kapitána Tomáše Cihláře bylo vidět, že podmínky nebyly ideální. Když se k tomu přidaly tři inkasované góly už v první půli, na světě byl výsledek, který znojemské oko nepotěšil. Tomáš viděl právě v nepovedené první půli rozhodující moment naší prohry s třetím týmem tabulky.

 
 
 

Prohra v Karviné, kde byl bod, kde už nebyla naděje, že s výsledkem něco uděláme?
Naděje je vždy. Poločas sice 3:0, v kabině byla trochu bouřka, nadali jsme si mezi sebou. Chtěli jsme to v druhé půli pochopitelně zkusit nebo Karvinou alespoň potrápit. Druhá půle také byla oproti té první diametrálně odlišná. Měli jsme i šance, které jsme však bohužel nedotáhli. Pak přišlo vyloučení, které to zlomilo. Karviná už pak hrála to, co potřebovala. Hlavní příčina prohry byla první půle, tam jsme to prospali, nedůrazem, bez pohybu.

V první půli byla Karviná hodně agresivní a přímočará...
Trenér nás na to připravoval, že bude soupeř hrát jednoduše. Že budou všichni neustále v náběhu a budou hrát důrazně, s čímž jsme se nevyrovnali. Z toho pramenily i chyby. Druhou půli jsme se zlepšili, ale proti týmu s nejlepší ligovou obranou je to v této situaci těžké.

Hru znesnadňoval těžký terén, hlavně v obou vápnech bylo vidět, že je tam hodně vody. Jak se vám hrálo v těchto podmínkách?
Bylo to měkké, stála tam voda, ale bylo to pro oba týmy stejné. Věděli jsme, jaké to bude, před zápasem si vždy jdeme trávník projít.

V tabulce přezimujeme s poměrně příjemným náskokem na prvním místě, i utkání v Karviné však ukázalo, že jaro rozhodně nebude jednoduché?
Jednoduché to určitě nebude. Před dvěma zápasy jsme říkali, že je škoda, že nás čeká pauza. Poslední dva zápasy už to ale herně nebylo ono, takže možná je lepší, že přijde přestávka. Do zimní přípravy musíme jít zase od nuly a pořádně makat.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies