FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Vzrůstající forma sedmnáctky, doma zdolala Vítkovice!

Vzrůstající forma sedmnáctky, doma zdolala Vítkovice! Z n o j m o - Naše sedmnáctka si v podzimní části příliš radosti neužila. Ovšem vypadá to, že v závěru první poloviny své dorostenecké soutěže se blýská na lepší čas. Ze čtyř utkání dokázali svěřenci trenéra Jiřího Kotlána získat sedm bodů. Důkazem toho i poslední domácí výhra nad Vítkovicemi. Jedinou branku utkání vstřelil Vojtěch Švarc.

 
 
14. (Čafka), středa 28.10.2015
1.SC Znojmo FK - MFK Vítkovice  1:0  (1:0)
Branky: 34. Švarc V.
ŽK: Škárka - Kunčický
Rozhodčí: Černý J. - Černý D., Kacká
1.SC Znojmo FK: Koukal - Svoboda, Křivánek, Čech, Novotný, Pacula (41. Sivera), Škárka, Koch, Švarc, Procházka (70. Dolejší), Moravec (c)
MFK Vítkovice: Halamíček - Dráb, Kocián, Janoš, Baumann, Kichner (c) (41. Bača), Bandy, Richtár, Ražný (55. Gregus), Kunčický, Botur (65. Fišárek)

Ohlasy

Jiří Kotlán (Znojmo): V domácím zápase jsme chtěli konečně předvést bojovný výkon a pokusit se naplno bodovat. Hosté z Vítkovic byli však stejného názoru. Apelovali jsme hlavně na zodpovědnou hru v defenzívě a vyrážet do rychlých protiútoků. Postupem času jsme zjistili, že je soupeř hratelný a dovolovali jsme si i o postupné protiútoky. V 34 minutě se po centru z pravé strany dostal k míči v pokutovém území Koch a naservíroval míč ke Švarcovi. Tomu střela nesedla jak chtěl, ale zrovna většinou tyto střeli končí v bráně 1:0. Nutno dodat, že do té chvíle byl hostující brankař Halamíček nepřekonatelný. Vylámali si na něm zuby Čech, Moravec v předešlých akcích. Ve druhém poločase jsme nechtěli opakovat chyby z předešlého utkání s Hodonínem, kdy jsme dohrávali o desíti. Největší potíže nám dělalo pohlídat Richtár. Po jedné akci kdy si dal míč do vápna a šel neohroženě mezi stopery se do hry zapojil další útočník, který stál v ofsajdovém postavení a dopravil míč do sítě. V momentě kdy se tento hráč zapojil do hry, tak pomezní signalizovala ofsajdové postavení. To rozbouřilo hostující lavičku, ale evidentně si nevšimli tohoto přestupku. Stále hra byla bojovná a hrálo se o každý metr. Někteří hráči dohrávali i s lehčími zraněními s odhodláním nechat na hřišti vše. To je pro nás povzbuzení do dalších utkání a tři body jsou sladké.

Jaroslav Horák (Vítkovice): Prohráli jsme utkání, kdy jsme byli lepším mužstvem. V prvním poločase jsme měli tři čisté gólové šance, kdy Ražný, Botur a Richtár byli sami před brankářem, ale své šance zahodili. My jsme naopak obdrželi gól po obrovské chybě Drába. Po většinu utkání jsme měli herní převahu, kterou jsme ale nebyli schopni proměnit ve vítězství. Mužstvo postihla obrovská marodka, kdy jsme v druhém poločase vlastně hráli bez 6 hráčů základní sestavy. Prohra bolí, ale nejvíce bolí neschopnost našich hráčů se individuálně prosadit před brankou soupeře. Dobře hrál Bauman a Janoš. U soupeře byl nadprůměrný střední útočník a střední záložník.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies