FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Bojovali jako lvi! Starší dorost se nevzdal a uhájil domácí neporazitelnost!

Bojovali jako lvi! Starší dorost se nevzdal a uhájil domácí neporazitelnost! Z n o j m o - Pro náš starší dorost platilo na podzim v domácím prostředí jedno pravidlo - neporazitelnost. Po první půli duelu s Líšní to ale s tímto pravidlem vypadalo bledě. Svěřenci trenéra Zlámala se však nevzdali a v druhé půli dokázali srovnat nepříznivý stav 0:2 z první půle. Na podzim jsme tedy doma stále neporaženi a také to tak zůstane. Na programu je totiž pouze jediné utkání na půdě Prostějova.

 
 
13. (Čafka), čtvrtek 29.10.2015
1.SC Znojmo FK - SK Líšeň  2:2  (0:2)
Branky: 60. Landšperský, 86. Švejkar - 26. Svoboda (p.), 33. Hudec
ŽK: Hříbek - Škára, Aldin, Pešta, Knos, Čermák, Daněk
ČK: Daněk (Líšeň)
Rozhodčí: Rosický - Vodák, Pospíchal
1.SC Znojmo FK: Kubejka - Švejda, Švejkar, Garčic, Landšperský, Fukal (c), Pelán, Hříbek, Fessl (37. J. Kříž), Dúcký, Procházka
SK Líšeň: Krafek - Hudec (63. Vajgara), Škára, Svoboda, Vašek, Manuel, Pešta (89. Šustr), Aldin (73. Torgala), Knos, Čermák, Daněk (c)
Počet diváků: 67

Komentář k zápasu

V posledním domácím utkání podzimu jsme narazili na zdatného soupeře, což Líšeň dokazovala především v první půli. Hosté se také dostali do první šance. Hudec byl ve vápně volný, ovšem jeho střela proletěla těsně vedle tyče. Pak přišla řada i na nás. Líšeň jsme kolem dvacáté minuty dostali pod velký tlak sérií několika standardních situací a rohů. Krafka z dálky prověřil Fessl, krátce nato vytáhl gólman Líšně i jedovku Hříbka.

Soupeř se hodně spoléhal na brejky, Líšeň disponovala v kádru rychlostními typy, kteří nejednou naší obraně pořádně zavařili. Vedoucí gól ale padl po jiné situaci. Po špatné rozehrávce se k míči dostal jeden z hostující hráčů, udělal brankáři Kubejkovi kličku, načež si chytře došel pro penaltu. Tu v 26. minutě bezpečně proměnil Pavel Hudec. Poté už přišla zmíněná zbraň Líšně - rychlé brejky. Martin Svoboda utekl po pravém křídle a dostal se až k úspěšné zakončení.

Svěřenci trenéra Luďka Zlámala se však nevzdali a ukázali v druhé půli charakter a nezdolnou sílu. V 60. minutě snížil Jan Landšperský, který si gól i za skvělou práci v první půli, kdy vybojoval hodně míčů, zasloužil. Zasloužil a hlavně dal svým spoluhráčům kýženou naději. Tu podpořilo i vyloučení Libora Daňka v 84. minutě po druhé žluté kartě. Krátce nato srovnal na konečných 1:1 Jiří Švejkar.

Ohlasy

Luděk Zlámal (Znojmo): Zřejmě se v prvním poločase na týmu projevila čtrnáctidenní herní pauza, protože jsme nemohli chytnout tempo, kazili přihrávky, prohrávali osobní souboje. Na druhou stranu soupeř odehrál velmi kvalitní poločas. Druhý poločas jsme měli, řekl bych více ze hry a zatlačili soupeře na jeho polovinu. Odměnou nám bylo srovnání skóre, což z pohledu celých devadesáti minut bylo z naší strany maximum a odpovídalo to dění na hřišti.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies