FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Tabulkové umístění Českých Budějovic je pro mě překvapení, tým má kvalitu

Tabulkové umístění Českých Budějovic je pro mě překvapení, tým má kvalitu Z n o j m o - Pokud bychom po necelých dvanácti kolech Fotbalové národní ligy měli vybrat nějaké překvapení, bylo by mezi ním i aktuální umístění Českých Budějovic. Ještě minulou sezónu prvoligový tým se momentálně trápí a v tabulce je až na dvanácté pozici. Umístění je překvapením i pro trenéra Radima Kučeru. Ten se totiž se svými svěřenci o kvalitě Dynama přesvědčil dvakrát už v letní přípravě. Tabulkové postavení pátečního soupeře ve FNL je tak velice zrádné.

 
 
 

České Budějovice dobře známe z letní přípravy, hráli jsme proti nim hned dvakrát. V lize se ale hodně trápí, překvapuje vás jejich tabulkové postavení?
Překvapuje mě to, protože když jsme se s Budějovicemi střetli v letním přípravném období, působily velice dobrým dojmem. Bylo sice vidět, že mužstvo oproti první lize omladili, ale tým měl svoji kvalitu a myslím, že ji stále má. Kde se nachází v tabulce mě tak hodně překvapuje, i umístění dokazuje, že se momentálně trápí a jsou v nějaké krizi.


13. k. FNL
Pátek
30. Října
16:30 hod.
On-line Twitter

1.SC ZNOJMO

DYNAMO ČESKÉ BUDĚJOVICE

Stadion Horní park

I vzhledem k vaší předchozí odpovědi, bude to hodně zrádné utkání?
Tabulkové postavení je sice dané, ale je to stejné jako když jsme hráli s Frýdkem a Varnsdorfem. Když jsou v dolní polovině tabulky, tak to neznamená, že bych jim měli nasázet pět gólů. To ani náhodou. Každý zápas je jiný a těžký. V Budějovicích dobře ví, jaký fotbal předvádí, nutno také podotknout, že to mnohdy nejsou špatné výkony. Když si vezmu jejich zápas ve Varnsdorfu a s Frýdkem-Místkem, trápí se v koncovce. Chybí jim Richard Kalod, což je možná také jedna z příčin. Teď je jen otázka, kdy se chytnou, budu rád, když to nebude u nás.

Je momentálně hlavní zbraní Českých Budějovic Jan Šimák?
Je to fotbalista, která má bohaté zkušenosti a má stále co nabídnout a spoluhráčům co dát. Ale že bychom se připravovali vyloženě jen na něj, to ne. I v minulých utkáních jsme se vyloženě nezaměřovali na jednotlivé hráče, zaměříme se na celé mužstvo Budějovic. Budeme se snažit praktikovat naši hru a udržet si pohodu.

Naše góly v letošní sezóně jsou rozprostřeny na více hráčů. Přesto, bude absence Libora Žondry velkou ztrátou?
Libor má svoji kvalitu, prokazuje to. Poutá na sebe protihráče a dokáže udržet míč. My se jeho absenci přizpůsobíme. Máme kam sáhnout, věřím, že se s tím popereme. Je to obdobná situace jako v Pardubicích, také jsme museli provést změnu a odvezli jsme si bod. Věřím, že Libora nahradíme a věřím také, že tomu tým pomůže.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies