FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Hvězdami víkendu dvougóloví útočnici Petr Kirschner a Marek Heinz

Hvězdami víkendu dvougóloví útočnici Petr Kirschner a Marek Heinz Z n o j m o - 1.SC Znojmo prošla řada hráčů, z nichž někteří válčí již za jiné kluby. V naší nové rubrice budeme sledovat nejen hráče na hostování, ale také hráče, kteří dříve působili v 1.SC a nyní se blýskli povedeným výkonem již za jinou klubovou příslušnost. Hvězdami uplynulého víkendu jsou útočníci. Tím prvním je Petr Kirschner, jenž je na hostování v Tasovicích. Tím druhým pak bývalý hráč Znojma Marek Heinz. Oba zaznamenali za své týmy po dvou trefách.

 
 
 

Jednou z hvězd tohoto článku je jednoznačně PETR KIRSCHNER. Mladý útočník hostující v Tasovicích svými dvěma góly rozhodl proti Přerovu o výhře 3:1. Trefil se nejprve v 60. minutě a po samostatném úniku v minutě devadesáté. Celkově už v sezóně nastřílel čtyři branky. Jeden gól přidal i bývalý znojemský hráč Karel Veselý. V sestavě nechyběli ani Mička, Švarc, Hrazdílek, Paul.

Tou další hvězdou je MAREK HEINZ. Útočník, který zanechal za krátkou dobu ve Znojmě velkou stopu se nyní baví fotbalem v třetiligovém HFK Olomouc. Proti Hulínu dirigoval výhru svého týmu, když vstřelil obě branky. Nejprve krásnou technickou ranou z přímého kopu a pak proměněným pokutovým kopem.

MARTIN LEVAI, jenž je na hostování v Břeclavi, odehrál v 10. kole MSFL proti Velkému Meziříčí v základní sestavě při výhře 1:0 67 minut. Martin se pohyboval na kraji zálohy a dostal se i do jedné slibné šance. Břeclav potřebovala nutně zvítězit, zatím se jí totiž v sezóně vůbec nedaří a pohybuje se na předposledním místě tabulky.

JIŘÍ ZIFČÁK otevřel skóre utkání Retz - Waidhofen/Thaya. Domácí poslal do vedení již ve čtvrté minutě. V základní sestavě nastoupil na svém obvyklém místě i TODOR YONOV. Retz dotáhl zápas do vítězného konce 2:1.

Dobšický a znojemský odchovanec JAN HLADÍK už nějaký ten čas válčí v olomoucké Sigmě. Nejčastěji nastupuje ofenzivní záložník za její Béčko ve Fotbalové národní lize. V 10. kole vstřelil gól na hřišti Českých Budějovice a uzavřel skóre na 3:1 pro hosty. Jen pro zajímavost dodáme, že Honza začal letní přípravu v minulé sezóně ve Znojmě, ze hry ho však vyřadilo brzké zranění.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies