FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Juniorka se prala, ale na Kroměříž nestačila

K r o m ě ř í ž - Velmi těžký soupeř čekal juniorku v dalším utkání zimní přípravy, což se na hřišti potvrdilo. Úvod zápasu nám sice vyšel, ovšem od osmnácté minuty přišla pasáž, kdy jsme vůbec z prvních střel utkání dostali od Kroměříže tři góly. Ve druhé půli jsme se prosadili i my, na vyrovnání to však nestačilo. Poslední minuty jsme navíc dohrávali o desíti.

 
 
 

HS Kroměříž - 1.SC Znojmo FK 6:2 (3:0)

Branky: 47. Ledecký, 89. Yilmaz.

Sestava: Konvalina - Sokol, Z. Hříbek, Hrazdílek, Celik - Njire, Le Minh, Alaca (55. Yilmaz), Holčapek (46. Slavík) - Ledecký, Bogner (46. Kirschner)

V úvodu utkání jsme byli aktivní, do zakončení se dostali Njire a Holčapek. Pak ale bohužel přišla osmnáctá minuta a náhlé probuzení domácího týmu. Žák se trefil přesně k zadní tyči a touto trefou začala doslova smršť. O dvě minuty později se totiž po náběhu na přední tyč prosadil Neubert. "Dílo zkázy" pokračovalo dále, Konvalina však alespoň na chvíli dalším nepříjemnostem skvělým zákrokem zabránil.

V 26. minutě už ale náš brankář musel lovit míč ze sítě. U rohového kopu byl později než zakončující hráč a Kroměříž se tak dostala do vedení 3:0. Další šance v první půli už ale dokázal Konvalina zlikvidovat nebo šly střely mimo bránu.

Zbraně jsem ale rozhodně nesložili a ihned na začátku druhé půle dokázali snížit. Alacova střela byla vyražena k Davidu Ledeckému a ten zhruba z penalty propálil vše, co mu stálo v cestě. Kroměříž ale dokázala rychle kontrovat. Těžila především ze své zkušenosti a fyzické převahy.

Nicméně i přesto jsme se do šancí také dokázali propracovat a měli i smůlu. Sokol s Yilmazem krátce po sobě nastřelili brankovou konstrukci. A tak se v 64. minutě blýskalo opět na naší straně. Rychlý útok domácích byl zakončený hlavou přesně k tyči. Pak bohužel přišla úplně jiná, daleko nepříjemnější záležitost. Zdeněk Hříbek inkasoval v souboji tvrdý úder do hlavy a otřesený musel odstoupit z utkání.

V kombinaci s dalšími drobnými zraněními jiných hráčů jsme byli nuceni závěr zápasu dohrávat v desíti. Domácí přesilovku využili ještě k jedné brance, konečné slovo ale patřilo nám a k závěrečný ráz výsledku dal Kubilay Yilmaz.

Trenér Tibor Duda k zápasu

V utkání se projevila zkušenost a kvalita soupeře. Pro kluky bylo utkání cennou zkušeností. Stínem utkání je zranění tří našich hráčů Zdeňka Hřibka, Njireho a Hrazdílka. Doufám, že budou v pořádku. I kvůli zmíněným okolnostem jsme museli ve druhé půli značně improvizovat a dohrávat v deseti.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies