FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Kubilay Yilmaz hráčem 16. kola Juniorské ligy!

Kubilay Yilmaz hráčem 16. kola Juniorské ligy! Z n o j m o - Obdivuhodný výkon a návrat z takřka klinické smrti předvedl náš juniorský tým v pondělním utkání 16. kola Juniorské ligy proti Dukle Praha. Tento počin vyvolal ohlas a výsledkem je cena Hráč kola pro Kubilaye Yilmaze. Mladý útočník dokázal přetavit skvělý týmový výkon v hattrick a je v této sezóně již třetím hráčem Znojma, který ocenění obdržel.

 
 
 

Získal jsi cenu Hráč kola Juniorské ligy. Jaké jsou bezprostřední pocity?
V prvé řadě jsem velmi šťastný, že jsme udělali bod na Dukle, protože to byl velmi těžký zápas, kdy jsem se dokázali vrátit z nepříznivého stavu 3:0 opět do utkání. Jsem samozřejmě velice šťastný, že jsem toto ocenění dostal. Není k tomu, moc co říct, je to pro každého hráče významné ocenění. Juniorská liga je velmi náročnou soutěží.

Z pohledu vývoje skóre to byl bláznivý zápas a obdivuhodný návrat do utkání. Hrál si někdy podobné utkání?
Podobný zápas jako byl tento? To se opravdu moc nestává. Vrátit se za stavu 0:3, to opravdu není vůbec snadné. Pokud se to povede, nadšení v týmu je ještě mnohem větší, než při obvyklé remíze.

57. minuta, stav 3:0 pro Duklu Praha. Věřil si, že to ještě dokážete dotáhnout?
O přestávce, za stavu 2:0, jsme stále věřili, že to dokážeme dotáhnout. Každý hráč tomu věřil. Po třetí inkasované brance to ale pro nás bylo opravdu špatné. Hodně nám pomohl a motivoval gól na 3:1. Pak už to šlo ráz, naráz. Když jsme vyrovnali, věřil jsem, že ještě vyhrajeme.

V utkání jste zaznamenal hattrick, byl první v kariéře?
První hattrick v kariéře ne, ale první v České republice.

CELÝ ROZHOVOR NA OFICIÁLNÍM WEBU JUNIORSKÉ LIGY

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies