FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Pohárové osmifinále načneme ve sváteční den v Liberci

Pohárové osmifinále načneme ve sváteční den v Liberci Z n o j m o - V následujících dnech nás čeká opravdu nabitý program. Sotva vyprchaly dojmy z utkání s Frýdkem-Místkem, čeká nás první zápas osmifinále domácího poháru se Slovanem Liberec. Státní svátek tak hráči stráví pracovně a čeká je dlouhá cesta na sever Čech. Proti účastníku Synot ligy budeme bojovat o výsledek, který by nám zaručoval šance do odvety, která se koná příští týden.

 
 
 

V loňské sezóně Slovan Liberec udivoval především v Evropské lize, kdy se dokázal propracovat ze skupiny do jarních bojů. V domácí soutěži pak opět dokázal vybojovat účast v evropských pohárech. V aktuálním ročníku Synot ligy to ale vypadá na úplně jiné starosti. Z dvanácti kol totiž Severočeši zvítězili pouze dvakrát a v tabulce jim patří až na 12. místo. A jsou dva body od čtrnácté pozice.

FC Slovan Liberec - 1.SC Znojmo FK
Úterý 28.10.2014 (16:00 hod.)

Liberec se musel před sezónou vyrovnat s odchodem trenéra Šilhavého a také opor Rabušice (odešel již v zimě), Kováče a Rybalky. A za značného rozruchu odešel nuceně v průběhu sezóny Jan Rajnoch (Sigma Olomouc). Slovan tak musel nahrazovat a jednou z posil byl i znojemský Jan Mudra. Největší oporou je v současnosti Josef Šural. V domácím poháru přešel Liberec ve třetím kole přes druholigové Ústí nad Labem, které porazil na jeho půdě 3:0.

S Libercem jsme se pochopitelně potkali v minulé sezóně, kdy jsme figurovali v první lize. A musíme říct, že se nám proti Slovanu velice dařilo. V Liberci jsme hráli 0:0 a na jaře jsme pak zvítězili v brněnském azylu na Srbské 4:1!

HRÁČI PŘED UTKÁNÍM:

TODOR YONOV: Chceme hrát každý zápas na vítězství, jestli se to podaří, se ukáže až na hřišti. Je to taková třešnička na dortu, zahrát si dva zápasy s velmi silným ligovým týmem.

RADEK BUCHTA: Prohraný zápas s Frýdkem musíme hodit za hlavu a soustředit se na pohár. Nemáme co ztratit. Máme možnost si zahrát zápas s kvalitním ligovým mužstvem na pěkném stadionu.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies