FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Kouzlo zlato-černé zlomeno. Z Frýdku se vracíme s prázdnou

F r ý d e k - M í s t e k - Ve zlatočerných dresech jsme v letošní sezóně doposud ani jednou neprohráli. To už ale nyní neplatí. Zápas s Frýdkem-Místkem rozhodla v nadsázce jediná střela. První poločas se nám příliš nepovedl a domácí dokázali z ojedinělé střely skórovat. V druhé půli se sice naše hra zvedla, byly i šance, ovšem nepříznivý výsledek už se zvrátit nepovedlo.

 
 
12.k. FNL, sobota 25.10.2014
Městský FK Frýdek-Místek - 1.SC Znojmo FK  1:0  (1:0)
Branky: 21. Vašenda
ŽK: 62. Talián – 32. Žondra, 57. Lacko, 70. Okleštěk, 90. Yonov, Hříbek
Rozhodčí: Pavel Julínek - Robert Hájek, Petr Caletka
Městský FK Frýdek-Místek: Mihalek – Švrček, Uvíra, Žídek, Literák (C), Zapalač, Mozol (90. Milunović), Pribula (87. Coufal), Talián, Matúš (72. Halaška), Vašenda.
1.SC Znojmo FK: Andrejko - Hříbek (69. Stáňa), Odehnal, Yonov, Helísek - Okleštěk, Buchta, Lacko - Kovačić (77. Yilmaz), Žondra, Pázler (59. Ledecký)
Počet diváků: 2050
Zobrazit online přenos

Komentář k zápasu

Začátek první půle byl z naší strany velice dobrý, bohužel však jen začátek. V prvních minutách jsme sice hosty zamkli ve vápně, ale k žádné vážnější šanci jsme se nedostali. Po chvíli se naopak začali výrazněji rozkoukávat domácí a začaly problémy. V šesté minutě ještě pálil Matúš jen do brankáře Andrejka. Ve 21. minutě ale trefil odražený míč náramně a hlavně přesně k tyči Dalibor Vašenda a poslal domácí do vedení.

Náš tým byl z tohoto vývoje opařený a k ohrožení frýdecké brány se dostával prakticky jen ze standardních situací. O prvním dějství by se vůbec mohlo říct, že bylo bez velkých šancí, z čehož také logicky vyplývá, že do kabin se šlo za stavu 1:0 pro našeho soupeře. Je nutno připomenout, že do sestavy se po karetním trestu vrátil Radek Buchta a Miro Kovačić se poprvé v sezóně přesunul na křídlo. Jeho přemístění ale v první části nefungovalo ideálně.

Druhá půle přinesla z naší strany zlepšení. Poziční převaha jsme ale nedokázali přetavit v takový příval šancí, jaký jsme si představovali. Ve 49. minutě vysunul Pázler Oklešťka a frýdecký gólman Michalek měl hodně práce, aby střelu vytěsnil. O pár chvil později měl problémy i s krásnou ranou Helíska, který dal málem vzpomenout na svoji trefu na Žižkově. Přesto to stále nebylo pravé ořechové. Navíc jsme si museli dávat pozor na rychlé brejky domácího týmu. Andrejko ale prakticky neměl práci, jediným ohrožením byla střela těsně vedle Zapalače z přímého kopu.

K vyrovnaní nevedlo ani oživení hry v podobě střídajícího tria Stáňa, Ledecký, Yilmaz. V jednom případě nám ale dost možná byla upřena penalta, Žondra byl stažen ve vápně, hrálo se však dále. Na druhou stranu, byl blízko žluté kartě Okleštěk, jemuž prošel sporný skluz v závěru utkání.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies