FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Starý známý z MSFL, k dalšímu utkání cestujeme do Frýdku-Místku

Starý známý z MSFL, k dalšímu utkání cestujeme do Frýdku-Místku Z n o j m o - V 12. kole Fotbalové národní ligy nás čeká cesta do Frýdku-Místku. Střetneme se se soupeřem, s kterým se velmi dobře známe ze zápolení v MSFL. Nyní nás tedy čeká vzájemná bitva ve druhé lize po dlouhých jednadvaceti letech! Třináctý Frýdek momentálně není v příliš velké pohodě a před zápasem s námi byl odvolán trenér Goffa, kterého nahradil Karel Orel.

 
 
 

Pamatujete ještě na postup do MSFL v roce 2010? A pamatujete, kdo byl při domácích oslavách naším soupeřem? Ano, byl to Frýdek-Místek a tenkrát ve Znojmě vyhrál 3:2, tento výsledek už ale tenkrát nic neřešil. Moravskoslezský tým se dočkal svého postupu do druhé ligy v sezóně 2012/13. V druhé lize jsme se tak míjely, protože jsem hráli v tu dobu Synot ligu.

Frýdek-Místek byl v nováčkovské sezóně pořádným překvapením FNL, tedy alespoň na začátku podzimu, kdy vévodil tabulce. Pak ale přišel hluboký propad a Frýdek nakonec skončil až čtrnáctý, ovšem s dvanácti bodovým náskokem na patnácté Bohemians Praha.

MFK Frýdek-Místek - 1.SC Znojmo FK
Sobota 25.10.2014 (14:30 hod.)

Momentálně třináctý tým tabulky před sezónou vyměnil trenéra Milana Duhana, který se nedohodl s vedením na pokračování. Duhan přišel do Frýdku v roce 2011 právě místo trenéra Oldřicha Machaly, který tenkrát zamířil do HFK. Severočeský klub tedy vedl od začátku nynější sezóny nový trenér Vladimír Goffa. Ten však vydržel na trenérské lavičce pouze 11. kol. Vaz mu zlomila výsledková krize a poslední kapkou byla domácí prohra s Karvinou v minulém kole. Jeho post převzal dosavadní asistent Karel Orel.

Vzhledem k výsledkové krizi nesáhlo vedení jen k výměně trenéra, na sobotní zápas bude vstup zdarma. Ve Frýdku-Místku chodí na fotbal velké počty diváků, vstupné zdarma tento počet určitě ještě navýší. Utkání bude také zajímavý z toho pohledu, že ve Frýdku působí bývalí znojemští hráči Radek Coufal a Petr Zapalač.

Trenéři před zápasem

OLDŘICH MACHALA (ZNOJMO) - Změna trenérů ve Frýdku je pro nás nevýhoda. Nějaký impuls tím vždy tým dostane. Ve Frýdku se navíc hraje vždy velmi těžko. Soupeř například zvítězil nad Žižkovem, kdy byl po celý zápas lepší. To mužstvo má určitou kvalitu a čtvrté místo od konce tomu určitě neodpovídá. Ten tým je dobrý.Stoprocentně přijde hodně lidí, četl jsem, že je vstupné zdarma. Zápas bude hodně těžký.

KAREL OREL (FRÝDEK-MÍSTEK) - Znojmo je pro nás velmi těžkým soupeřem. Statistika jejich zápasů na hřišti soupeřů je úctyhodná. Mají čtyři vítězství, jednu remízu a jen jednu porážku, což dohromady dělá třináct bodů z venku. To hovoří za vše. Hodně jsme si toho s hráči po nevydařeném zápase s Karvinou vyříkali, mám s jejich přístupem a odhodláním napravit tento neúspěch dobrý pocit. Jsem přesvědčený, že jsme schopni v tomto zápase bodovat. Uvidíme, jak se nám to podaří na hřišti zrealizovat, ale už teď říkám, že pro to uděláme všichni maximum. (zdroj: mfkfm.cz)

Stěžejní hráči soupeře

Petr Literák Václav Mozol Erik Talián Martin Matúš

Porovnání týmů

13. místo v tabulce 11 bodů
10:15 skóre 0,91 gólů na zápas
3 čistá konta V-R-P-P-P forma
1 červená karta 7 bodů doma
5. místo v tabulce 18 bodů
20:17 skóre 1,82 gólů na zápas
4 čistá konta R-P-R-V-V forma
2 červené karty 13 bodů venku
 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies