FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Žondra: Jako duel mezi mnou a Červenkou to neberu. Hlavní je výhra

Žondra: Jako duel mezi mnou a Červenkou to neberu. Hlavní je výhra Z n o j m o - Nedělní utkání se Sokolovem bude mít v sobě i mini příběh. Proti sobě se totiž nepostaví jen Znojmo a Sokolov, ale také před tímto kolem dva nejlepší střelci Fotbalové národní ligy. Na jedné straně šesti gólový Libor Žondra, na té druhé pak sedmi gólový Marek Červenka. Nabízíme pohled na tuto záležitost právě z pohledu Libora.

 
 
 

Řada očí se na ně bude v neděli možná upínat. Souboj dvou elitních kanonýrů FNL Libor Žondra - Marek Červenka. Náš hrotový útočník má zatím na kontě o jednu trefu méně než sokolovský sniper - tedy šest. Jako výhradní boj těchto dvou hráčů v nedělním zápasu o střeleckou korunu to ale Libor moc nevnímá. „Takhle to moc neberu, ani to moc nesleduji. Hlavně abychom vyhráli a Sokolov přeskočili. Dělí nás pouze dva body, takže výhra bude to nedůležitější,“ má jasno vytáhlý forward.

Momentálně ani příliš neřeší tabulku střelců, i když za góly je pochopitelně rád. „Tabulka střelců teď vůbec není důležitá, hlavní jsou výhry, a když budeme na konci sezóny vepředu tabulky, tak budu spokojený. Pokud budu vedle toho i na čele tabulky střelců, zlobit se samozřejmě určitě nebudu,“ usmíval se.


Foto: Libor Duchoň, Tomáš Bouda (fksokolov.cz).

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies