FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

U16: Domácí výhra nad Hlučínem. Report + videa s góly!

U16: Domácí výhra nad Hlučínem. Report + videa s góly! Z n o j m o - Šestnáctka vyrážela do boje s tím, že v minulém domácím utkání dokázala zvítězit. To se povedlo i proti Hlučínu, navíc náš tým dokázal vstřelit opět dvě branky stejně jako proti Hodonínu a navíc udržet čisté konto. Ve 20. minutě jsme se dostali do vedení zásluhou Vojtěcha Švarce a ve druhém poločase přidali pojistku gólem Marcela Nováka. Tým navíc podržel skvělým výkonem i brankář Petr Valenta

 
 
17. (Čafka), středa 24.9.2014
1.SC Znojmo FK - FC Hlučín  2:0  (1:0)
Branky: 20. Švarc, 58. Novák
ŽK: Křivánek, Novotný - Boček
Rozhodčì Šmìd - Hrůza, Dufek
1.SC Znojmo FK: Valenta - Priml, Křivánek, Kormoš, Novotný, Jaroš, Moravec (C), Novák, Koch, Burda, Švarc (Koukal, Bohdálek, Dolejší, Kochan)
FC Hlučín: Lapeš - Mooc, Lambert, Múdrik, Hetto, Jesch, Tomáš, Herák, Martiník, Myšák, Boček (Velička, Schwarz, Mlýnek, Golich)

Komentář k zápasu

Utkání bylo od počátku poměrně vyrovnané. První velmi dobrou příležitost měli na svých kopačkách hosté. Herák natáhl ze střední vzdálenosti a brankář Petr Valenta musel ukázat svoje umění. S naší odpovědí přišel Jaroš, který si na levé straně vápna připravil střeleckou pozici, pálil však nad.

Ještě nadějnější byl pak přímý kop kapitána Moravce ve 14. minutě. Zaskvěl se ale hostující brankář Lapeš, který míč vytáhl z pod břevna. Ve 20. minutě už se ale skóre měnilo. Burda předložil míč prakticky před prázdnou bránu Vojtěchu Švarcovi. Do kabin jsme tak šli za příznivého stavu 1:0.

Druhá půle dlouho nenabízela na obou stranách nějaké větší příležitosti. Čekání skončilo v 58. minutě, kdy dostal přihrávku do volného prostoru na pravé straně Marcel Novák a v zakončení si počínal bravurně, když lehce přehodil vybíhajícího brankáře. Hned vzápětí to mohlo být už 3:0. Lapeš ale vychytal ve velké šanci Burdu.

Hlučín se do poslední minuty snažil s utkáním něco udělat a vypracoval si několik závarů a jasných šancí. Za všechny uveďme pas Myšák a zakončení Tomáše z bezprostřední blízkosti. Fantastický zákrok ale předvedl Petr Valent. V dalším momentech nám pak pomohli i trochu štěstí.

Ohlasy

Tibor Duda: Myslím, že proti Hlučínu už snesla hra přísnější měřítko. Potvrdili jsem to i pěknými góly. Výhra zasloužená, i hra byla lepší, nicméně stále platí, že nás čeká práce, práce a práce. V defenzivě celého týmu je vidět posun, minulý zápas v Prostějově jsme vůbec nezvládli standardky, nyní už to bylo zodpovědnější.

Martin Rozhon: Utkání bylo velice vyrovnané, hodně bojovné se spoustou nepřesností. Jediný rozdíl byl v tom, že soupeř proměnil své šance ke vstřelení dvou branek, naopak my jsme neproměnili ani jednu.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies