FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Trenér Leoš Kalvoda hodnotí vítězný duel s Příbramí

Trenér Leoš Kalvoda hodnotí vítězný duel s Příbramí B r n o - Trenér Leoš Kalvoda mohl mít po zápase úsměv na rtech. Znojmo zvítězilo nad Příbrami 3:0. Kouče mohl těšit nejen dobrý výkon jeho svěřenců, ale také to, že se Jihomoravané dotáhli na týmy před sebou a možná už ani nebudou poslední. Na tiskové konferenci byla řeč nejen o hodnocení utkání, ale také například o fantastickém druhém gólu Tomáš Oklešťka.

 
 
 

Utkání s Příbramí se vám asi bude hodnotit příjemně?
Věděli jsme, že v tomto zápase jde o hodně. Pokud bychom neuspěli, tak by se bodová propast mezi námi a soupeři prohloubila. Naší hráči podali výkon, jaký od nich očekávám. I když ještě stále není optimální. Je však vidět, že když si vezmou k srdci, aby hráli jednoduchý a běhavý fotbal, tak to nese svoje ovoce. Což jsme prokázali ve třetím zápase po sobě.

Co říkáte na Oklešťkův druhý gól?
Před zápasem jsem ho zdrbal, že mu dávám deset minut, ať se dá trochu dohromady. Protože tak jak vystupoval na dnešním rozcvičení a včerejším tréninku...no prostě typický Brňák, co na to mám říct. (s úsměvem) Ale zase musím říct, že v zápase odvedl maximum a když bude takhle hrát, tak nebude ve Znojmě. A jeho druhý gól, to patří někam do říše geniálních branek. On to umí, už jednu takový gól dříve dal.

Viděl jste penaltu, kterou zahrával Zápotočný?
Byl jsem otočený, to jsem si díval na Pavla Vrbu a ono to vychází, oni taky nedali. (s úsměvem) Ne teď vážně, pak jsem se otočil, jak jí kopal, takže jsem tu situaci viděl.

Ta penalta byla poměrně klíčovým okamžikem utkání?
Je možné, že kdyby soupeř penaltu proměnil, zápas by se mohl vyvíjet jinak.

Je plus, že při méně divácích slyší hráči vaše pokyny z trenérské lavičky?
Hlavně to slyší pan rozhodčí a ten mě chtěl vyhodit. (s úsměvem) Na některé kluky musíte řvát, protože na sebe nepromluví. Takže i takové maličkosti - za tebou, dej to z jedné. Myslím, že jim to pomáhá.

Jak jste viděl účinkování stoperského dua Hudec - Yonov?
Myslím, že podali spolehlivý výkon a zamotali mi hlavu, protože může opět hrát po karetním distance Hnaníček a možná bude zdravý Odehnal a ještě máme v záloze Simerského.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies