FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Moc se mi tu líbilo, vzpomíná na Znojmo Dominik Mandula

Moc se mi tu líbilo, vzpomíná na Znojmo Dominik Mandula Z n o j m o - Do pětadvaceti druholigových zápasů zasáhl Dominik Mandula ve znojemském dresu při svém hostování z Plně. Nyní však přicestoval do Znojma jako soupeř z plzeňskou juniorkou, kde se rozehrává po zranění. Na známých místech pomohl svému týmu k výhře 3:2. Na Znojmo stále rád vzpomíná a sleduje jeho výsledky v Gambrinus lize.

 
 
 

Dominiku jaký to byl pro vás návrat sem do Znojma, kde jste dříve hrával?
Návrat to byl hezký. Jsem rád za to, že jsem se dal konečně zdravotně do pořádku a mohl jsem přijet. Přece jen devět týdnů bez fotbalu je hodně. Jsem rád, že to takhle skončilo. Rád jsem viděl kluky a ještě o to je to sladší, že jsem vyhráli a získali jsme tři body.

Jaký to byl pocit, když autobus přijížděl do známých míst. Když jste se blížil ke stadión?
Já mám ve Znojmě spoustu přátel, moc se mi tu líbilo, byl jsem tu rád. Měl jsem rád znojemský fotbal a byla tu dobrá parta.

Vstřelený gól to byla už taková třešnička na dortu?
To ano. Ani nevím, jak to tam spadlo. Jako Kießling boční síti (smích). Ale ne, byl to pěkný pocit vstřelit gól a jsem za to rád.

Nakonec jste zvítězili, ale na začátku to určitě z vaší strany ideální nebylo. Rychle jste prohrávali o dva góly.
To nebylo. Bohužel jsme dostali smolný gól. Potom přišla, nechci říkat taková penalta, nepenalta, rozhodčí to posoudil, jak to posoudil. Jsem rád, že jsme nakonec výsledek otočili, hodně nás to do příštích zápasů posílí.

Důležité pro vývoj utkání určitě bylo, že jste ještě do přestávky dokázali snížit.
Samozřejmě, bylo dobré, že jsem vstřelili kontaktní gól do přestávky, pak jsme se chytli. Poté jsme si ještě něco řekli v kabině, začali jsme u sebe a jsem rád, že to takhle skončilo.

Čím to, že byl od vás začátek utkání tak špatný?
Začali jsme vlažně, málo jsme se pohybovali. Neříkali jsem si o míče, nemluvili jsme. Bylo to od nás špatné, pak jsme to bohudík zlepšili.

Jaké máte cíle do budoucna?
Hlavně se dát zdravotně stoprocentně do pořádku. Nabrat kondici, která mi schází. Bylo to vidět i v tomto utkání, že už jsem nemohl a tahal jsem nohy. Chtěl bych si jednou zahrát Gambrinus ligu, tak doufám, že se mi to splní.

Ještě se vrátím ke Znojmu. To hraje svoji premiérovou sezónu v Gambrinus lize. Sledujete jeho počínání?
Sleduji. Jak jsem říkal, mám ve Znojmě spoustu kamarádů, voláme si, píšeme si. Sleduji vše.

Co říkáte na to, jak si Znojmo zrovna vede?
Znojmo mělo v mnoha dobře rozehraných zápasech smůlu a nedávalo šance. Kluci navíc nemůžou hrát tady ve Znojmě, ale v Brně. Já ovšem pevně věřím, že se to zlomí, začnou vyhrávat a v lize se udrží, přeji jim to.

Po zápase vás byli pozdravit bývali spoluhráči ze Znojma Matúš Lacko, Tomáš Cihlář a Jan Mudra. O čem byla řeč?
Viděli jsem se po delší době, tak jsem prohodili pár vět, jak se mají, jak se jim tady vede. Popřál jsem jim hodně zdaru, a že se zase brzo uvidíme.

Nenadali vám za gól do znojemské sítě?
Ne, určitě ne. (s úsměvem).

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies