FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Daniel Odehnal: Bod po delší době je vzpruha do dalších utkání

Daniel Odehnal: Bod po delší době je vzpruha do dalších utkání Z n o j m o - Čtyři zápasy čekala znojemská juniorka na bodový přísun, dočkala se v pondělí proti Příbrami. Nebyl to ale vůbec jednoduchý zápas. Domácí hráče poznamenalo ošklivé zranění Romana Hříbka z kraje zápasu, nakonec však dokázali vybojovat cenný bod. Hodně byl na hřišti vidět Daniel Odehnal, který předvedl velmi dobrý výkon a stal se jednou z klíčových postav zápasu.

 
 
 

Na úvod klasická otázka, jak byste zhodnotil zápas s Příbramí?
V utkání bylo velké množství šancí. První půli jsme hráli hrozně daleko od hráčů, a proto mohl soupeř kombinovat, chodil hodně do brejků a za obranu, ale Dolík (Jiří Doleček pozn. red.) to pochytal. Na druhou stranu i my jsem měli, šance. Venca (Václav Tomeček pozn. red.) tam měl nějaké tutovky, kdybychom dali první gól bylo by to o něčem jiném, mohli bychom se zatáhnout. V první půli jsme gól nedostali, i když jsme hráli špatně. V druhé části jsme to zvedli, přistupovali jsme blíže k protihráčům a byli důraznější. Díky tomu jsme se dostali i více do šancí. Ale stále nás trápí jejich proměňování, i kvůli tomu to nakonec skončilo 1:1.

Vypadalo to, že si vyřvete hlasivky. Jak se vám dirigovali spoluhráči?
Těžko, protože byli strašně daleko od hráčů a nedrželi si je, tak jsem po nich musel řvát, abychom to zvedli a druhý poločas už to bylo lepší.

Do utkání jste vstoupili velmi aktivně, ale přišlo mi, že vás vykolejilo ošklivé zranění Romana Hříbka. Zanechalo to na vás nějaké stopy?
Bavil jsem se s Tomášem Šrámkem a ten říkal, že měl ten nešťastný okamžik celý zápas před očima. Bylo to hodně ošklivé zranění a určitě to zasáhne a každý na něj myslí i přes ten zápas. Určitě to utkání také ovlivnilo. Doufám, že bude Roman co nejdříve v pořádku.

Vy jste tam měl ke konci také nějaké zdravotní problémy. Jak to vypadá?
Měl jsem nakopnuté lýtko a přitom svalu, když se napíná, tak jsem měl těžší krok a nemohl jsem ho pořádně natáhnout, protože mě v tom píchlo. Myslím si, že se to zaleduje a dá se to dohromady.

Po čtyřech zápasech bez výhry, jste vybojovali alespoň bod, ale i ten určitě povzbudí do dalších utkání?
Určitě. Už jsme potřebovali bodovat. Chtěli jsme samozřejmě tři body, ale nakonec můžeme být rádi i za jeden bod. I když na druhou stranu jsme měli ke konci spálené tutovky a mohli mít body tři. Příbram byla tři body před námi a chtěli jsme se na ni dotáhnout. Nakonec jeden bod, buďme za něj rádi, mohl to dopadnout i hůře.

Jak to máte se zahráváním penalt? Neuvažoval jste, že si ji kopnete?
Jsme určeni hráči. Jsem mezi nimi i já, ale měl jsem toho plné kecky, lítal jsem nahoru, dolů, takže jsem se k penaltě ani nehlásil.

Vy jste jako někteří hráči juniorky členem širšího kádru A-týmu. Nepošilháváš po tom, že by jsi mohl někdy do Gambrinus ligy naskočit?
Určitě, kvůli tomu tady každý je a každý o to bojuje. Nevím, jaké šance mám já, to je na trenérovi. Do všeho chodím na sto procent.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies