SK Hanácká Slavia KroměřížFC Zlínsko, spolekFK Třinec1.SC Znojmo FKSK UničovMFK Karviná BFC HlučínFK HodonínFK Frýdek-MístekFC Zlín BTJ Start BrnoFC Slovan Rosice1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FK BlanskoČeský SK Uherský Brod, spolekFC Zbrojovka Brno BFC StráníTJ Union Hlubina
 

Dobrá práce! Juniorka veze ze Sparty bod

Dobrá práce! Juniorka veze ze Sparty bod P r a h a / Z n o j m o - Druhý test v krátkém časovém rozmezí čekal Znojmo v Juniorské lize. Po pondělní výhře nad Varnsdorfem cestovali Jihomoravané na utkání proti favorizované Spartě. Ta se sice také v utkání dostala do vedení jako první, ale svěřencům trenéra Tibora Dudy se povedlo vyrovnat a vybojovat si velmi cenný bod. Ten se jim povedlo ubránit i přes závěrečný tlak soupeře.

 
 
2.kolo, čtvrtek 1.8.2013
AC Sparta Praha fotbal - 1.SC Znojmo FK  1:1  (0:0)
Branky: 55. Čavoš – 66. Cihlář
ŽK:
Rozhodčí: Pavel Orel - David Hock, Ulrich
AC Sparta Praha fotbal: Pacovský – Kadlec, Bederka, Diallo, Sýkora – Záviška (32. Bělčický), Čavoš (82. Breda), Miskovič (70. Skopec), Čermák, Kučera – Konaté (82. Nečas).
1.SC Znojmo FK: Drobisz – Jurič, Cihlář, Zifčák, Šrámek (78. Hlávka), Simerský, Marič, Hověz, Juhaňák (62. Le Minh), Hříbek, Melecha (89. Hájek).
Zobrazit online přenos

Komentář k zápasu

Znojmo zajíždělo na Spartu s cílem favorita potrápit a pokud možno si odvézt nějaký bod. V bráně Jihomoravanů nastoupil za vykartovaného Dolečka veterán Drobisz a v první půli nemusel řešit nic nebezpečného. Pražané sice hýřili na začátku utkání aktivitou, postupně se však přesunula útočná snaha i na znojemské kopačky. Branek jsme se však v první půli nedočkali.

Po přestávce už tomu však bylo jinak. Sparťané nastoupilo do druhého dějství s vehementní snahou vstřelit branku, a to se jim také v 55. minutě podařilo. Patrik Čavoš proměnil přesný pas v úvodní gól utkání. Kdo však po této brance čekal jasný průběh, ten se mýlil. Znojmo se nesesypalo a vrhlo všechny síly k vyrovnání. Už po jedenácti minutách od inkasované branky se vytvořil před sparťanskou brankou závar a nejlépe se v situaci orientoval kapitán hostů Tomáš Cihlář a vyrovnal.

Znojemská převaha po vyrovnání netrvala příliš dlouho. Ke konci utkání se naopak o získání všech tří bodů snažili Pražané. Hosté se však dokázali ubránit a připsali si k úvodním třem bodům další bod.

Ohlasy

Tibor Duda (Znojmo): Samozřejmě bod ze Sparty je dobrý. Bylo to velice kvalitní utkání. V první půli to bylo naprosto vyrovnané, nepouštěli jsme Spartu do nějakých větších. V druhé půli jsme trochu zaspali prvních patnáct minut, i kvůli tomu přišel inkasovaný gól. Pak jsme se vrátili do zápasu a podařilo se nám po standardní situaci vyrovnat. I poté to byla vyrovnaná partie. Sparta byla sice fotbalovější, ale bod jsme si zasloužili. Měli jsme ještě tři zajímavé brejky, kdybychom je dotáhli do konce, tak jsme mohli pomýšlet i na vítězství.

 
Zápasový servis

Další

Video

  • JUN: AC Sparta Praha fotbal - 1.SC Znojmo FK 1:1 | přehrát
Zápasová fotogalerie
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies