SK Hanácká Slavia KroměřížFC Zlínsko, spolekFK Třinec1.SC Znojmo FKSK UničovMFK Karviná BFC HlučínFK HodonínFK Frýdek-MístekFC Zlín BTJ Start BrnoFC Slovan Rosice1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FK BlanskoČeský SK Uherský Brod, spolekFC Zbrojovka Brno BFC StráníTJ Union Hlubina
 

Bitvu o šest bodů proti Prostějovu zvládla devatenáctka bravurně

Bitvu o šest bodů proti Prostějovu zvládla devatenáctka bravurně Z n o j m o - Hráči naší devatenáctky opět dokázali, že skvěle zvládají velmi důležitá utkání. Vzhledem k nevyzpytatelné situaci v 1. Dorostenecké lize si ani týmy se solidním bodovým ziskem nemohou být jisti záchranou. Utkání s Prostějovem, tak bylo zápasem o šest bodů, které jsme zdárně dovedli do vítězného konce.

 
 
27. (Čafka), sobota 25.5.2024
1.SC Znojmo-mládež, spolek - 1. SK Prostějov  3:1  (2:0)
Branky: 28. a 44. F. Štěpánek, 66. Vyroubal (vl.) - 71. Navrátil.
ŽK: Prycl, V. Koukal - Navrátil, Černoch, Vagner.
Rozhodčí: Dorotík - Kříž, Hladký.
1.SC Znojmo-mládež, spolek: Ryšavý - Kosmák (90. Rolník), T. Drozd, O. Čížek (c), V. Koukal, Bernát (70. Pelán), Prycl, Řepa, Pet. Šuba, Durda, F. Štěpánek (82. Žižka).
1. SK Prostějov: Šnajdr - Vyroubal, Matula, Trunda, Vágner (87. Ondris)- Balenčin, Navrátil D. (87. Janošík), Černoch, Strnad (81. Nesvadba), Macháň (81. Navrátil O.), Racek (26. Kovář).

Komentář k zápasu

Už v prvních minutách utkání jsme mohli udělat rázný krok k výhře. Koukal našel centrem na zadní tyči Prycla, který však nenašteloval dobře svoje mířidla a ve velmi dobré šanci přestřelil. Hned vzápětí vychytal Durdu gólman a následně zastavila Řepu tyč. „Od začátku zápasu jsme měli dobře nastavenou hlavu – kluci byli v utkání, chodili do soubojů, získávali jsme druhé míče,“ pochvaloval si trenér František Havlík. Naštěstí jsme nevyužitých šancí nemuseli později litovat. K vedení nám pomohlo i zaváhání hostujícího gólmana ve 28. minutě, který standardku jen ztlumil před sebe, kde byl pohotový Filip Durda. Ten byl i u příjemné pojistky na konci poločasu, kdy míč naservíroval opět Štěpánkovi.

Ve druhém poločase musel Prostějov více riskovat, což vytvářelo pro naši ofenzivu více prostoru. Z nabídnutých šancí jsme však využili pouze jednu. Durda se opět pasoval do role asistenta, když vybídl ke skórování Bernáta, těsně před ním si pak srazil míč do vlastní sítě Vyroubal. Přesto hosté ještě dokázali utkání trochu zdramatizovat, v 71. minutě uklidil míč zpoza vápna k tyči Navrátil. To ovšem bylo ze strany soupeře vše. „Vyhráli jsme naprosto zaslouženě, jsme spokojeni s herním projevem a mentalitou hráčů, kde nám pak z kvalitního a organizovaného týmového projevu mohou vyskočit i nadstandardní individuální výkony. Rozhodně není vše ideální – tři góly na množství vypracovaných šancí je se vší pokorou k soupeři málo,“ konstatoval znojemský lodivod. V neděli nás čeká další důležité utkání na půdě jihlavského béčka, kde si již můžeme zajistit definitivní klid bez ohledu na další okolnosti.

Ohlasy

František Havlík (trenér Znojma): Od začátku zápasu jsme měli dobře nastavenou hlavu – kluci byli v utkání, chodili do soubojů, získávali jsme druhé míče. V průběhu celého utkání jsme si vypracovali dostatek šancí, zápas jsme měli pod kontrolou. Vyhráli jsme naprosto zaslouženě, jsme spokojeni s herním projevem a mentalitou hráčů, kde nám pak z kvalitního a organizovaného týmového projevu mohou vyskočit i nadstandardní individuální výkony. Rozhodně není vše ideální – tři góly na množství vypracovaných šancí je se vší pokorou k soupeři málo, ale energie, emoční nastavení, běžecké výkony, chuť hrát – to vše dnes bylo na naší straně.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies