FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Pohled do budoucna, devatenáctka zvítězila v Prostějově

Pohled do budoucna, devatenáctka zvítězila v Prostějově P r o s t ě j o v / Z n o j m o - Devatenáctka si v Prostějově vyzkoušela, jak by to mohlo vypadat v příští sezóně. Omlazené sestavě se dařilo, byla produktivní a tak si odvezla vítězství 5:3, hattrickem se blýskl Filip Štěpánek.

 
 
29. (Olympij.), sobota 3.6.2023
1. SK Prostějov - 1.SC Znojmo-mládež, spolek  3:5  (0:3)
Branky: 47. Čermák, 74. Zbožínek, 81. Vorlický - 27., 69. a 84. Štěpánek, 2. P. Schwarz, 19. O. Čížek.
ŽK: Zezula - Bakaj, P. Schwarz
Rozhodčí: Slabý - Petrásek, Jelínek.
1. SK Prostějov: Šnajdr - Racl, Čermák (c) (69. Škoda), Zezula, Vorlický, Komišák (62. Zapletal), Mitana (62. Smékal), Zbožínek, Bureš (81. Kalvoda), Kratina (46. Bartoš), Navrátil.
1.SC Znojmo-mládež, spolek: Ryšavý - Řepa, V. Koukal, Marek Krontorád, Rolník (86. Simonyi), Martin Krontorád, Durda, P. Schwarz, Bakaj, O. Čížek (c), F. Štěpánek (86. M. Svoboda).

Komentář k zápasu

Aktuální ročník Moravskoslezské fotbalové ligy se pomalu chýlí ke svému konci, trenérský štáb už ale hledí do budoucna. V Prostějově tak nastoupila sestava, která by měla hrát prim v příští sezóně. „Zápas jsme pojali jako formu přípravy na příští sezónu, takže dostali příležitost hráči, na kterých by tým měl stát v příštím ročníku. Jedinou výjimkou byl Petr Bakaj, který nám pomohl v absenci Davida Žižky a některých dalších hráčů,“ vysvětloval trenér František Havlík.

Výborně nám vyšel začátek, kdy se už ve 2. minutě prosadil po standardní situaci Petr Schwarz. „Klukům to nalilo sebevědomí, což bylo patrné v dalším průběhu utkání – Ondra Čížek dal gól z 20 metrů levou nohou, Martin Krontorád pak s ledovým klidem vyřeší situaci sám na brankáře a předloží spoluhráči gól do prázdné brány,“ komentoval kouč snový průběh prvního poločasu.

Ve druhém poločase už to ale nebylo bez mráčku a zápas jsme si ještě zkomplikovali. „Ve druhé části jsme pak platili daň za nezkušenost, kdy nás soupeř trestal za nedůraz při vystupování, či špatnou organizaci a nesoulad v činnosti obranné čtveřice při práci s prostorem. V útočné fázi jsme ale byli výrazně produktivní, takže jsme zápas výsledkově zvládli,“ oddechl si znojemský lodivod.

Do konce sezóny už nám zbývají odehrát pouhé dvě utkání, obě sehrajeme v domácím prostředí. V tabulce máme na dohled osmé místo.

Ohlasy

František Havlík (trenér Znojma): Zápas jsme pojali jako formu přípravy na příští sezónu, takže dostali příležitost hráči, na kterých by tým měl stát v příštím ročníku. Jedinou výjimkou byl Petr Bakaj, který nám pomohl v absenci Davida Žižky a některých dalších hráčů.

Výraznou vzpruhou byl pro nás gól hned na začátku zápasu, který jsme vstřelili po standardní situaci. Klukům to nalilo sebevědomí, což bylo patrné v dalším průběhu utkání – Ondra Čížek dal gól z 20 metrů levou nohou, Martin Krontorád pak s ledovým klidem vyřeší situaci sám na brankáře a předloží spoluhráči gól do prázdné brány.

Ve druhé části jsme pak platili daň za nezkušenost, kdy nás soupeř trestal za nedůraz při vystupování, či špatnou organizaci a nesoulad v činnosti obranné čtveřice při práci s prostorem. V útočné fázi jsme ale byli výrazně produktivní, takže jsme zápas výsledkově zvládli. Pro hráče výborná zkušenost ještě před letní přípravou v ostrém utkání a především motivace do další tvrdé práce, která nás v létě čeká.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies