FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Definitivní záchrana pojištěna vysokou výhrou nad ohroženým celkem a posun na 9.místo!

Definitivní záchrana pojištěna vysokou výhrou nad ohroženým celkem a posun na 9.místo! Vzhledem k remíze Velkého Meziříčí s Vrchovinou bylo jasné, že jsme zachráněni, ale my si to potvrdili výhrou o třídu nad Uherským Brodem, kterému jsme tak naopak přidělali velké sestupové starosti.

 
 
31.kolo MSFL, pátek 2.6.2023
1.SC Znojmo FK - Český SK Uherský Brod, spolek  4:1  (1:1)
Branky: 19.Dao, 52.Kilibarda, 55.Ivanović, 81.Lukčo – 21.Lorenc
ŽK: 81.Baaloul (ZNO) (na lavičce)
Rozhodčí: Ondřej Cieslar – Jan Dorotík, Marek Bělák
Delegát: Jiří Peřinka
1.SC Znojmo FK: Škugor – Trajković, Bartůněk, Ivanović (K), Dao, Kilbarda (84.Kartišovs), Suchý, Ledecký (73.Pálfi), De Vasconcelos, Putu (87.Ryška), Lukčo (84.Gomes De Gouveia)
Trenér: Rui José Capela Batista
Český SK Uherský Brod, spolek: Nemrava – Lorenc (82.Kadlček), Švrček, Obdržálek (55.Valenta), Mančík (76.Chrudina), Venený, Michalec, Leskovjan, Nevařil (K), Flasar, Michalec (82.Kelíšek)
Trenér: Lukáš Pazdera
Počet diváků: 300
Zobrazit online přenos

Komentář k zápasu

Hosté nastoupili netradičně celí v černém, což nakonec odpovídalo barvě smutku na konci zápasu, ale nepředbíhejme. Naši hráči naopak ve svých oblíbených modrobílých s pruhy přecházející jeden do druhého a rovněž už i s Davidem Ledeckým v základní jedenáctce.

V 19.minutě Trajković krásně nacentroval do vápna, tam hlavičkou přihrál na hranici vápna Ledecký a Dao krásně z voleje a přesně k pravé tyči otevřel skóre - 1:0.

Z vedení jsme se ale dlouho neradovali. O necelé dvě minuty později přiletěl rovněž centr do šestnáctky, kde si jej nohou zpracoval Lorenc a přesně zamířil a překonal Škugora - 1:1.

Ve 24.minutě byl zezadu sražen v pokutovém území Ledecký, ale sudí to jako faul neposoudil.

Ve druhém poločase hned po sedmi minutách vysunulu Putu krásnou českou uličkou Marka Kilibardu a ten sám proti brankáři v běhu zakončil přesně - 2:1.

A netrvalo dlouho a vedli jsme o dvě branky. Po rohovém kopu si vyskočil nejvýše byť tísněn čtyřmi obránci kapitán Slobodan Ivanović a zvýšil na 3:1.

V 81.minutě v poskytnuté výhodě šel v rychlém protiútoku Putu, přihrál Pálfimu, který našel přesně ve vápně svého krajana Lukáše Lukča a ten mířil přesně do protipohybu brankáře Nemravy - 4:1.

Po zápase jsme poskočili už na 9.místo a v úterý 6.6. dohráváme od 17:00 odložený zápas v Kvítkovicích.

Celý zápas můžete vidět zde:

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies