SK Hanácká Slavia KroměřížFC Zlínsko, spolekFK Třinec1.SC Znojmo FKSK UničovMFK Karviná BFC HlučínFK HodonínFK Frýdek-MístekFC Zlín BTJ Start BrnoFC Slovan Rosice1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FK BlanskoČeský SK Uherský Brod, spolekFC Zbrojovka Brno BFC StráníTJ Union Hlubina
 

Výhra rozdílem třídy ve Frýdlantu nad Ostravicí!

Výhra rozdílem třídy ve Frýdlantu nad Ostravicí! Pátá výhra z posledních 7 zápasů - to je naše bilance po středečním vloženém 34.kole, kdy jsme na severu Moravy posbírali další tři body za tři góly, aniž bychom ani jeden dostali! Čtyři zápasy v řadě jsme tak už neprohráli, nedostali branku a tak držíme čisté konto už 365 minut!

 
 
34.kolo MSFL, středa 24.5.2023
1.BFK Frýdlant n. O. - 1.SC Znojmo FK  0:3  (0:1)
Branky: 45+2.Pálfi, 62.Kilibarda, 67.Kartišovs
ŽK: 70.Varadi, 74.Staněk – 28.Ouattara, 60.Putu, 79.Ivanović, 87.Kartišovs
Rozhodčí: Tomáš Mankovecký - Zbyněk Proske, David Jurajda
Delegát: Zdeněk Mudra
1.BFK Frýdlant n. O.: Prepsl (K) – Švrček (71.Kulhánek), Literák, Šafner, Škorik (71.Dedek), Varadi (71.Svatonský), Staněk (76.Marek), Hajnoš, Hladík, Velička, Juříček (62.Kedroň)
Trenér: Martin Šrámek
1.SC Znojmo FK: Škugor – Trajkovič, Bartůněk, Ivanovič (K), Pálfi (76.Baaloul), Ouattara (46.Ryška), Kilibarda (83.Mrkva), Suchý, De Vasconcelos, Putu (62.Kartišovs), Lukčo (76.Gomes De Gouveia)
Trenér: José Capela
Počet diváků: 252
Zobrazit online přenos

Komentář k zápasu

S Davidem Ledeckým jen na lavičce (nakonec do zápasu i vzhledem k vývoji nenastoupil), zato s devatenáctiletým odchovancem Adamem Ryškou, který pak nastoupil do celé druhé půle, jsme se mohli raovt z první branky v samém závěru prvního poločasu. Klasický "šatňák" vstřelil Filip Pálfi a rázně jsme nakročili nejen za záchranou, ale i za odplatou za podzimní domácí prohru s tímto soupeřem.

Ve druhém poločase dlouho netrvalo (konkrétně 17 minut) a Marko Kilibarda a jako nejlepší střelec našeho týmu si zapsal již svou sedmou branku v sezoně. Pět minut nato a právě pouhých 300 sekund po vystřídání se mezi střelce zapsal Aleksandrs Kartišovs a jak se ozději ukázalo, uzavřel na konečných 0:3, čímž jsme ještě o jednu branku (tedy o úroky) vrátili soupeři podzimní prohru 0:2.

Pátá výhra z posledních 7 zápasů, 4 zápasy v řadě jsme tak už neprohráli, nedostali branku a tak držíme čisté konto už 365 minut!

Celý zápas můžete vidět zde:

Už v neděli od 10:15 nás čeká si nejtěžší jarní oříšek - Uničov, navíc na jeho půdě. Tým exznojemského trenéra Balcárka na jaře exceluje - úplně v prvním zápase prohrál v Hlučíně, pak ale následně už jen vyhrával a aktuálně má na šňůrce 12 výher za sebou!!

 
Zápasový servis

Reportáž

Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies